Ha elmehetnel egy josnohoz mit kerdeznel tole?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 23:15
1/17 anonim válasza:
ha erős leszek és nem roppanok össze.. akkor túlélem e ? lehetek e valaha még boldog úgy hogy nem zaklatnak..
2/17 anonim válasza:
Leszek boldog?És ha igen,akkor hogyan?
3/17 anonim válasza:
az a helyzet, kidobott ma az asszony, dél óta a helyi csehóban ülök, és fröccsözök.
annyi kérdésem lenne, hogy mennyit tudnék még meginni, úgy hogy biztonságban haza is érjek?
4/17 anonim válasza:
Kit, hol és mikor kell kinyírnom, hogy gazdag legyek?
Persze megkérdezhetném a lottó számokat is, de akkor hol marad az izgalom! ;)
7/17 anonim válasza:
Anyós gyogyulásaról kérdeznék.(rkos sajnos).lesz-e még gyermekem s hogy ő hogy látja a partneremmel a kapcsolatot?29n
8/17 anonim válasza:
Voltam párszor, az egyik legfelkapottabb: Van egy lánytestvére-Nincs, akkor fiú? Vagy a kolléganőm kérte, hogy a macskáját zárja el, mert fél tőle, a válasz, ne agódj nem fog megb.szni. Ezek után megkérdeztem volna tőle, hogy most számla nélkül mire is fizettünk fejenként 10 ezer forintot 20 percért.
9/17 anonim válasza:
El mehetnék,de sosem mentem és nem is fogok.Miért is kéne nekem hülyeségre csalónak egy valag pénzt kidobnom az ablakon?Már attól be hangyulok ha netán a tv be látom a sok hókuszpokóló rablót és a sok hülyét aki erre pénzt ad.
10/17 anonim válasza:
Hogy bírja ki röhögés nélkül....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!