Magánéleti válságba kerültem, melyik csatornától kérjek tanácsot EZO TV vagy Astro Show?
Már hosszú ideje, magánéleti válságba kerültem, nem találom az intellektuális kihivást inspiráló lányokat, egyszerűen magányosnak érzem magam, már a testi szexualitás önmagában ki sem elégít. Depressziós vagyok emiatt egy ideje :S
Segítségek kell kérnem, az orvosok úgysem értenék meg, nem is értik meg, mivel már tapintatosan felvezettem a problémát számukra, de csak sablonos lelkifröccsel reagálták le a problámát. Az a gond, hogy mivel nehezen nyílok meg, így biztosan nem fogok több személyhez segítségért fordulni, tehát nem mivel nem vagyok képes igénybe venni többfajta okkultista, jós, mestermágus szolgáltatását, így egy közül kell választanom. Sajnálatos módon viszont egyiket sem isemrem, így tőletek kérnék tanácsot.
Ismeretlen jósokban nem bízok az EZO TVsek és az Astro Showsok is régi mágusok, sokat tettek le az asztalra, biztos mindegyik másban jobb. Nekem melyik felelne meg alegjobban ?
"...nem találom az intellektuális kihivást inspiráló lányokat..."
Ne őket okold ezért, mert vannak!
Valószinüleg találkoztál is közülük, csak nem fedték fel valójukat, mert ők nem találták a "kihívhatót".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!