Ki az, aki elment jóshoz és bejött a jóslata? Igazat mondanak az ilyen helyeken vagy nem érdemes elmenni jóshoz?
Először is úgy vagyok ezekkel a dolgokkal,ha tudnak,éreznek is valamit nem őszinték.
Másodszor ugye a pénz,mert ők is abból élnek.Idáig rendben,de akkor miért nem jósolnak maguknak pénzt annyit persze ami a megélhetésükhöz kell,(mert hiszen ha tudják más jövőjét,akkor bizonyára tudhatja a szerencseszámait).
felháborítónak találom a médiában IS,hogy agyonsminkelt,pénzéhes médiumokat látok.
A lényeg:Ha tiszta szívből minden hátsó gondolat nélkül az a médium megkeresne,(hiszen megtalál ha akar)és próbálna segíteni,tanácsot adni emberségből.és persze ingyen egyszerű öltözetben,agyonfestés nélkül,minden további nélkül megemelem nem létező kalapomat.
Hát figyelj, menjél el egy cigány boszorkányhoz, jóshoz. Hidd el meg fogsz lepődni. Annyi mindent megjósolt, amit nem tudhatott volna előre. Na de ezt te nem tudhatod.
11-es voltam.
Sziasztok! Már elég régi a poszt, de hátha, énis elmentem jóshóz, 2 különbözőhöz, mert szorongó típus vagyok, és sajnos bemesélek magamnak minden negatív dolgot, illetve betegségeket, az egyiket ismertem a másikat nem.
De mindakettő ugyanazt mondta nekem, természeted egyiksem látta hogy beteg volnék, illetve mindakettő azonnal látta hogy volt egy baba elvesztésem októberben és onnan van nekem ez a nagy szorongás :( tehát mindakettő ugyanazt mondt nekem.
Azért szerintem különbséget kell tenni a szórakoztató de kamu (pl. újság-horoszkóp) vagy lehúzó sarlatánokat (pl. tévés emeltdíjas betelefonálós)
Amúgy nekem néha iszonyat jók voltak a megérzéseim idegenekkel kapcsolatosan is, pl. volt hogy megismerkedtem valakivel, és eltaláltam a keresztnevét, vagy sok más más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!