Szerintetek is lassan vége lesz ennek a világnak egyre jobban hallani katasztrófákat virusokat főleg földrengéseket nem tudom hogy mi lesz ebből de szerintem nem jó dolog 2014?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 22:30
11/15 A kérdező kommentje:
hàt akkor is durva
2014. aug. 5. 15:35
12/15 anonim válasza:
Részemről én már várom a világ végét, annyira sok az utálatos, beteg, aberrált ember,hogy nem méltóak arra,hogy embernek születtek.
Nagy csalódás volt, hogy a 2012-ben elmaradt.
13/15 Adri+ válasza:
Szia.AmennyibenZöldcsaládod van,és zöld energiát is használsz (, napelem, ivókút+ házivízellátó, szelektív vízgyűjtés és elvezetés, elektromos autó/ görkori,.. ) másokat is erre kérsz a környezetedben, jóval később lesz világvége. Valamint élni és élni hagyni, ebben segíteni is azt, aki megérdemli,
14/15 Adri+ válasza:
.. , mert sokan vannak olyanok : akik élnének a munkáddal, szerződéssel utólag letörlesztenék tisztességgel. Őket nem mutogatják. Csak az alkoholistát, a skizofrén végstádiumost, meg a kleptomániást. Elszáll a kedvetek ettől a pár hülyétől? Akkor az értelmes, csak anyagilag csóró dögöljön meg? Akkor
15/15 Adri+ válasza:
.. az értelmes és jó ember szpjn a pár idióta és tetük miatt? Bár lenne egy globális méretű erőforrás berekesztés,és lóvénullázás.A sok újgazdag milliárdos kivácsi lennék mit tenne, hogy mentse a bőrét.Aki más tartályába ugrik és koszos büdös lesz.. .. meg is érdemli. A háttér infók tartalmilag oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!