Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az EZO TV vagy az ASTRO SHOW...

Az EZO TV vagy az ASTRO SHOW jobb, megbízhatóbb cég?

Figyelt kérdés

Magyarországon két gigantikus mágiával foglalkozó cégóriás vetekszik az ügyfelekért és meg kell hagyni nagyon nehéz dolga van, akinek szűkös pénztárcája csak az egyik igénybevételét teszi lehetővé. Mivel mindketten rengeteg régi, sikeres, bevált jóst alkalmaznak így nagyon nehéz a választása annak, aki a maximalizmusra törekszik és a 90% feletti eredményességen felül még pontosan, több információt akar megszerezni a jóslásból vagy nagyobb mágikus energiát akar bevonzani.

Melyik a hitelesebb, precízebb jós& mágikus ráhatásokat nyújtó iroda a régebbi, nagyobb tapasztalattal rendelkező, de fiatalosabb gárdát felvonultató EZO TV (amely első volt az országban e téren) http://www.youtube.com/watch?v=6GKtCclzEAM vagy az alig pár éve alakult, de régebbi, idősebb és tapasztaltabb mágusok sorát felvonultató Astro SHOW http://www.youtube.com/watch?v=YvZExFLUSZk pl Muller Rózsi több évtizede toppon van a mágusszolgáltatások közt itthon.

Melyikről mi a véleményed?

2014. júl. 3. 15:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nem olvastam a valaszokat mert telorol vagyok de erdekes a kerdesed. ne bizz meg az ilyen televizios kuruzslokban! menj el szemelyesen egy hivatasos joshoz.
2014. júl. 5. 20:48
 12/26 A kérdező kommentje:

"kedves kérdező :) nem vagyok amatőr "

Hát ha nem ebből élsz meg akkor amatör vagy. Az EZO TV-sek ők profik, mert ők élnek meg belőle.

2014. júl. 5. 20:54
 13/26 A kérdező kommentje:
Az EZO TV vagy az ASTRO SHOW jobb, megbízhatóbb cég?
2014. júl. 13. 16:59
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Mondom még egyszer: mindketten csalók. A tv tartja el őket, szerintem még fizetnek is azért, hogy felhívják őket.
2014. júl. 13. 17:55
 15/26 anonim ***** válasza:
kérdező miért támadsz egy ilyen hasznos kommentelőt? o-O szerintem sokat segít, már nem azért. amúgy én sem vagyok szkeptikus, de én sem bízok az ilyenekben.
2015. aug. 10. 00:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Az asztrológia igazából nem lenne hülyeség, csak az ilyen lehúzós betelefonálós TV show-kban kóklerek ülnek.

Már a névválasztás sem jó, mert az asztrológia eleve nem jóslás, úgyhogy már a show neve is tévedés, mert inkább jósshow-nak kellene hívni. Nem mintha a mágiának, az önjelölt mágusoknak, sámánoknak több közük lenne az asztrológiához.

Az Ezo TV esetében sem annyira jó az elnevezés, mert az ezotéria elég tág témakör, de ők is szinte csak ál-jóslással hülyítik szegény öregeket és a nehéz helyzetbe került hiszékeny embereket. Summa summárum, mindkettőnek az anyja pcsáját.

2015. okt. 22. 01:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Képes voltál feltevés után frissíteni egy ilyen kérdést?

Te tényleg csak kihasználás miatt élsz.

2015. okt. 22. 10:25
 18/26 A kérdező kommentje:

Engem azok válasza érdekel, akik kipróbálták, nem akik semmiben sem hisznek, mert nem értenek hozzá. A puding próbákja az evés.

Nos. Melyik megbízhatóbb cég. Az EZO TV vagy az ASTRO SHOW?

2015. nov. 24. 18:14
 19/26 anonim ***** válasza:
MINDKETTŐ CSALÓ, bem fogod fel!?
2015. nov. 24. 18:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Nagyon ostoba vagy. Aki komolyan űzi ezt a hivatást, NEM FOG ELMENNI TV-be. ELVből nem. Ismerek pár ilyen embert, nem magyarok. Eszük ágában sincs reklámozni saját magukat, nem kérnek pénzt a szolgáltatásaikért. Mert ők erre tették fel az életüket, hisznek benne, nincs szükségük arra, hogy elvegyék az emberek pénzét. Egyik TV-s műsorban sincsenek normális emberek, igazi csaló az összes. Egyszer nagyon leszidtam az egyik ilyen TV-s "szakembert", hogy miért hazudik. Undorító népség.
2015. nov. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!