Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szolnokon az Interspar-nál...

Szolnokon az Interspar-nál van egy jósnő valamilyen Zita. Telefonszámát elkérhetem valakitől?

Figyelt kérdés
Illetve mennyire megbízható?

#jósnő #zita jósnő
2014. jún. 18. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj, hogy ezt írom..de buta vagy..

A jóslás, nem más, mint a testbeszéd profi megfigyelése, illetve általánosságra levetített tények..

Így látatlanban sajnos nem tudok "jósolni" :(

De ha írsz, egy kort/nemet, esetleg csatolsz egy teljes alakos fényképet, általános öltözetben (arcodat nyugodtan retusáld ki) akkor jósolok Én neked, és meglátjuk mennyire vagyok benne jó :)

Szóval, ez az egész arról szól, hogy a verbális/nem verbális jeleket leolvasva, felállít egy általános "prognózist" amit neked súlyos ezrekért, tízezrekért elmond..

2014. jún. 18. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy tényekkel támasztod alá, aki hinni akar benne, úgy is vakon fog. Ez olyan, mint a hit... Sajnos rengeteg buta ember van, aki hisz a jóslásban, nem tudsz az ilyenekkel mit kezdeni, első.
2014. jún. 19. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Ja, egyébként szolnoki vagyok én is, egyszer láttam a Spar előtt, mondom odamegyek már mielőtt vásárolok, és azt jósolta nekem, hogy tejet, kenyeret veszek majd pár perc múlva. Igaza volt... o.o
2014. jún. 19. 08:39
 4/6 anonim válasza:

"Ne haragudj, hogy ezt írom..de buta vagy..

A jóslás, nem más, mint a testbeszéd profi megfigyelése, illetve általánosságra levetített tények.. "

Ezek alapján te is buta vagy, legalábbis nem értesz hozzá. A legtöbb ember tényleg kóklerekkel találkozik, de szerencsére nem csak olyanok léteznek.

De mielőtt megörülnél hogy trollkodásod sikerrel járt, előrebocsájtom hogy nem olvasok több hozzászólást e topikban, ahol a témában te "jársz", vagyis teljes hitetlenkedésen, már sok éve túl vagyok, jósügyben sokkal több sikerem volt mint neked.

2014. jún. 20. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok buta, csak nem hiszek benne, hogy bizonyos emberek rendelkeznek látnoki képességgel..

Hogy ide illőt írjak, miért nem hallani soha a tv-ben azt, hogy jós nyerte meg az 5ös lottót?

Első voltam.

2014. jún. 21. 21:39
 6/6 anonim válasza:

használd a lenormand kártyajóslást a neten vagy a bibir-eset. Lent linkelem mind a kettőt.

[link]

[link]

2014. júl. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!