Szolnokon az Interspar-nál van egy jósnő valamilyen Zita. Telefonszámát elkérhetem valakitől?
Ne haragudj, hogy ezt írom..de buta vagy..
A jóslás, nem más, mint a testbeszéd profi megfigyelése, illetve általánosságra levetített tények..
Így látatlanban sajnos nem tudok "jósolni" :(
De ha írsz, egy kort/nemet, esetleg csatolsz egy teljes alakos fényképet, általános öltözetben (arcodat nyugodtan retusáld ki) akkor jósolok Én neked, és meglátjuk mennyire vagyok benne jó :)
Szóval, ez az egész arról szól, hogy a verbális/nem verbális jeleket leolvasva, felállít egy általános "prognózist" amit neked súlyos ezrekért, tízezrekért elmond..
"Ne haragudj, hogy ezt írom..de buta vagy..
A jóslás, nem más, mint a testbeszéd profi megfigyelése, illetve általánosságra levetített tények.. "
Ezek alapján te is buta vagy, legalábbis nem értesz hozzá. A legtöbb ember tényleg kóklerekkel találkozik, de szerencsére nem csak olyanok léteznek.
De mielőtt megörülnél hogy trollkodásod sikerrel járt, előrebocsájtom hogy nem olvasok több hozzászólást e topikban, ahol a témában te "jársz", vagyis teljes hitetlenkedésen, már sok éve túl vagyok, jósügyben sokkal több sikerem volt mint neked.
Nem vagyok buta, csak nem hiszek benne, hogy bizonyos emberek rendelkeznek látnoki képességgel..
Hogy ide illőt írjak, miért nem hallani soha a tv-ben azt, hogy jós nyerte meg az 5ös lottót?
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!