Kisfiú vagy Kislány?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném tudni, hogy kisfiam vagy kislányom lesz...szeretném ha komolyan vennétek. Köszönöm aki segít ebben.2014. jún. 1. 21:23
11/19 anonim válasza:
Nem tudom,de Conchita lesz a neve.:D
12/19 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit tudod azt az orvost, aki az ultrahang csinálja állítólag ő tudja egy bizonyos ultrahang vizsgálat után viszont, ha fiú vagy nem valoszinű, hogy gyereket vársz ez a szomorú valóság.
13/19 anonim válasza:
Én is kislányra tippelek, így a messzi távolból. Menj el szűrővizsgálatra, sokan kíváncsiak vagyunk már!
16/19 anonim válasza:
Azért majd tudassátok velünk,hogy kisfiú vagy kislány:) jo egézséget !
17/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ még annak is, aki olyan mértéktelen rosszindulattal bír. Közölni fogom ha megtudjuk a nemét. A kérdést azért tettem fel, mert két kisfiam után igazán szeretnék egy kislányt. Úgy gondoltam, ez egy olyan "rovat", ahová még ha csak tipp, de akkor is fel lehet tenni kérdéseket. Úgy gondolom, hogy más, ettől sokkal "ostobább" kérdéseket tesz fel, őt még sem ócsárolják. Köszönöm azoknak, akik komolyan vették a kérdésemet.
2014. jún. 7. 13:21
18/19 anonim válasza:
Hidd el, aki még a tiédnél is bénább kérdést tesz fel, ugyanúgy kapja az ívet ;)
Kérdést lehet kiírni. Ezért alakult ez az oldal. De ha bugyuta kérdést írsz ki, akkor számíts rá, hogy bugyuta válaszok is fognak születni. Minél bugyutább a kérdés, annál több és bugyutább válasz várható rá. És ezek nem feltétlenül rosszindulatból születnek.
Nem pontosan erre szokták mondani, de erre is passzol szegről-végről: amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten :)
19/19 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli, hogy milyen nemű lesz. Most azt egy dolog, hogy te egész nap azon kattogsz, de más már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!