Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósok, tudnátok segíteni benne?

Jósok, tudnátok segíteni benne?

Figyelt kérdés

Régóta keresek egy zenét, úgy körülbelül 2009-benjött ki, két fiatal nő énekel benne, egy barna, és egy szőke hajú.

Az lenne a kérdésem, hogy kitalálnátok-e, hogy mi a szám címe? Csak mert én nem tudom :(

Már nagyon régen nem hallottam, és szívesen meghallgatnám.

Nagyon várom a válaszokat.

2014. febr. 6. 22:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ommm... Tedd a kezed a tv-reee. Èrezd az erőőt. Ommmmmmm.
2014. febr. 6. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Ízlésesebb poént nem tudtok kitalálni?:)

De,ha véletlen komolyan gondolnád....Akkor minden adott csak keresned kéne.2009,női előadók,leírod a stílus meg az egyéb dolgokat és keresel.Remélem segítettem.:)

2014. febr. 6. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de kitalálni valamit, amit te sem tudsz, szóval ennek semmi köze a jósláshoz.
2014. febr. 6. 22:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem poénból írtam. A jósok nem gondolatolvasók, tehát nem azt jósolják meg, amit mi tudunk, hanem azt, amit nem tudunk. Vagyis a jövőt. ha azt mondják, hogy segédeszköz nélkül erre képesek, akkor nekem is meg tudják jósolni, mi a szám címe.
2014. febr. 6. 22:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Vagy segédeszközzel, teljesen mindegy.
2014. febr. 6. 22:24
 6/12 Ráhel11 ***** válasza:
54%

Szia!

Csak miheztartás végett... igen, meg tudják/tudjuk mondani. És ha fontos az illetőnek, akkor meg is mondjuk. Csak nem szeretjük az energiarendszert olyan dolgokkal terhelni, ami gyakorlati szinten is megoldható. Ezért azt mondom, hogy gondolj sokat arra a dalra, és előbb-utóbb meghallod és meglátod majd valamelyik médiában. Mindannyian be tudjuk vonzani, amit szeretnénk, nem mindenben kell jóshoz futni. A gondolat teremt, ezt bárki használhatja.

Legyen szép estéd, és szorítok!

Ráhel11

2014. febr. 6. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Na egy igazi Ráhel is megjött akit halálra fognak szivatni a trollok.
2014. febr. 6. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Ne terheld az energiamezőt!!!! Érdemes volt idáig fennmaradnom! A nap poénja.
2014. febr. 6. 22:46
 9/12 Ráhel11 ***** válasza:
Hát, igen, köszönöm a fogadtatást. :D :D :D
2014. febr. 6. 22:55
 10/12 anonim válasza:

[link]

Csak egy tipp

2014. febr. 7. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!