Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelent a ciganykartya...

Mit jelent a ciganykartya kiveteseben a "forditott"?

Figyelt kérdés

Olvastam egy veboldalon a kartyak jelenteseröl es minden kartyahoz leirjak,hogy mi mit jelent es azt is,hogy forditott esetben mit jelent...szoval mi ez?

Köszönöm

2014. jan. 18. 10:54
1 2
 1/11 Laylah ***** válasza:
Vannak, akik úgy használják a kártyákat, hogy egy részük fejjel lefelé szerepel a pakliban. Ellinkelnéd ezt az oldalt?
2014. jan. 18. 15:27
 2/11 A kérdező kommentje:
persze :-) : [link]
2014. jan. 18. 18:13
 3/11 Viktor Tihanyi ***** válasza:
Hozzá füzni nem tudok,nem ismerem.Amit tudok róla,hogy a démoni erőkkel áll kapcsolatban.Ezért nem ajánlatos a használata.Helyette inkább tarot,az angyali erők által van mozgatva.
2014. jan. 19. 01:32
 4/11 Laylah ***** válasza:
Viktor, ez úgy, ahogy van, hülyeség. Egyik kártya sincs kapcsolatban semmilyen erőkkel, csak saját magunkkal.
2014. jan. 19. 14:26
 5/11 Laylah ***** válasza:
83%
Kérdező, köszi a linket :) ilyen kártyát se láttam még, az én paklim 36 lapos, de a fordított lapok jelentése ugyanaz :)
2014. jan. 19. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Üdv

Te komolyan elhiszed hogy egy weboldalról megtanulod/vagy igazat jósol?!

Ez egy keresztény ferdítés!Használj inkább Tarot kártyát.(Sok idő mire megtanulod.)

UI.:Viktor,milyen Spirituális dolog nem áll kapcsolatban Sátánnal és a Démonokkal?!A Tarot kártyát már 15 ezer évvel a kereszténység előtt használták a mágusok.

2014. jan. 20. 23:48
 7/11 Laylah ***** válasza:
6: A cigánykártyát hogy hozod összefüggésbe a kereszténységgel? Nem mellesleg pedig a cigánykártya nem jelképrendszeren alapul, nem kell hozzá további magyarázat, azonban a lapok jelentései itt is összefügghetnek, módosíthatják egymást, ehhez viszont tényleg jól jön néha egy-egy támpont vagy tapasztalat, tanács. A cigánykártya szépsége az egyszerűségében rejlik, többnyire egyértelmű, könnyen kiolvasható választ kapunk általa, míg a tarot inkább a részletek boncolgatására alkalmas, lévén, hogy egy kártya helyzetétől és értelmezésétől függően több dolgot is jelölhet. Semelyik kártyának nincs köze a keresztény tanokhoz, mivel a keresztény vallás elítéli a jósokat, a jóslást, van is valahol erre egy rész a könyvükben.
2014. jan. 21. 00:51
 8/11 Laylah ***** válasza:
Ja, és a demonológián kívül semmilyen spirituális tevékenység nem áll kapcsolatban a démonokkal, sem Sátánnal.
2014. jan. 21. 00:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Szivesen Laylah.:-) Itt a GYK-n azt irta valaki rola,hogy ez a fajta kartya kereskedelmi forgalomban nem is kaphato es ö azt tanacsolta egy kerdezönek,hogy rajzolja meg sajat maganak,ugy megjobban maganak erezheti a kartyat. En kinyomtattam szinesben,most baratkozom vele,hisz 20 lappal több van benne mint a masikban. Nekem tetszik.:-)
2014. jan. 21. 08:49
 10/11 Laylah ***** válasza:

Nekem ez a fajta van :)

[link]

2014. jan. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!