Melyik iskolában tanítják a jóslástudományt?
Figyelt kérdés
#Jóssuli
2014. jan. 8. 21:03
11/18 anonim válasza:
szerintem egyszerübb ha el mész egy jòs nőhöz és meg mondod hogy avasson be a szakma rejtelmeibe.
12/18 anonim válasza:
Mindenhol, de ahhoz többnyire elég a 8 általános.
14/18 hosszúhajú válasza:
pesten van valami ezoterikus főiskola, fizetős, és nem tudom a pontos nevét. hogy jóslás van-e azt sem tudom, de mindenféle ezoterikus cucc van, asztrológia...
15/18 hosszúhajú válasza:
ja, meg sok jós hirdet magántanfolyamot kártyából neten nézd meg, pár hónaposak...
16/18 papaiistvan76 válasza:
ha lepraktálsz az ördögel
17/18 anonim válasza:
E gondolkodásnak az alapja az, hogy „Ha A igaz, akkor B is igaz lesz.”. Ha úgy alakul, hogy B nem bizonyul igaznak, akkor az eredeti állítást többnyire elvetik.
18/18 anonim válasza:
itt nálunk szerencsére még nincs ilyen iskola, de néhány önjelölt mágus tart fizetős órákat. sajnos vannak köztük exhibicionista ingyenélők is, akik terjesztik ezt a babonás, irracionális áltudományt. a gondolkodásuk, és következtetéseik logikai tévedéseken "alapulnak", ezért a szó szoros értelmében nem nevezhető tudománynak, de még vallásnak sem, mert akkora káosz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!