Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nagyon sok rövid de javu...

Nagyon sok rövid de javu érzésem van, ez baj lehet?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon gyakran van deja vu érzésem, de ez ilyen nagyon rövid kb. úgy 1-2mp, de amúgy ha elfeledkezek úgy róla akkor nincs, csak mostanában elég sokat foglalkoztam vele..Ez valami nagy baj lehet?:D Amúgy 14 éves vagyok:)

2013. dec. 4. 14:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de nekem nincs de ja vu-m sokszor, csak hogyha gondolkodok rajta..viszont hogyha elfeledkezek róla akkor nincs.:D
2013. dec. 4. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha csak azért van, mert egyfolytában erre gondolsz, akkor az nem baj, mert nyilván rátrenírozod magad.

Amúgy nekem így kezdődött egy epilepsziás roham. Előtta hetekig sűrű deja cvu-m volt, de rosszul is lettem tőlük, szédültem, émelyegtem, pánikroham stb...mind e mellé zenét és hangokat is hallottam. Eztán egyik este rohamot kaptam. Kórházba kerültem, kivizsgáltak, de szerencsére nincs semmi komoly, csak valami alattomos fertőzést így reagáltam le. Ilyen fura idegrendszeri tünetekkel. Fene érti. Szóval még ha gond, akkor sem biztos, hogy nagy gond. De egyébként ez után elmúltak...

2013. dec. 4. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Èn nem émelygek vagy ilyesmi, csak az a fura érzés, de mostanában elég nehéz dolgokon vagyok keresztül, és úgy érzem, hogy most kezdek kilábalni belőle. Mostanában nagyon rákoncentráltam ezekre a pszichés dolgokra és szerintem van egy kis deperszonalizációs zavarom van..

De ez majd elmegy ha nem foglalkozok vele:D

2013. dec. 4. 16:41
 14/15 anonim válasza:
Barátnőm is így kezdte, ő is epilepsziás. Neki még olyan tünete volt később, hogy pár másodpercre lefagyott, és utána fogalma se volt, mi történt ezalatt. Ha valami mást is tapasztalsz, szerintem menj orvoshoz.
2013. dec. 16. 20:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem addig nincs amíg ránem gondolok:D
2013. dec. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!