Nagyon sok rövid de javu érzésem van, ez baj lehet?
Ha csak azért van, mert egyfolytában erre gondolsz, akkor az nem baj, mert nyilván rátrenírozod magad.
Amúgy nekem így kezdődött egy epilepsziás roham. Előtta hetekig sűrű deja cvu-m volt, de rosszul is lettem tőlük, szédültem, émelyegtem, pánikroham stb...mind e mellé zenét és hangokat is hallottam. Eztán egyik este rohamot kaptam. Kórházba kerültem, kivizsgáltak, de szerencsére nincs semmi komoly, csak valami alattomos fertőzést így reagáltam le. Ilyen fura idegrendszeri tünetekkel. Fene érti. Szóval még ha gond, akkor sem biztos, hogy nagy gond. De egyébként ez után elmúltak...
Èn nem émelygek vagy ilyesmi, csak az a fura érzés, de mostanában elég nehéz dolgokon vagyok keresztül, és úgy érzem, hogy most kezdek kilábalni belőle. Mostanában nagyon rákoncentráltam ezekre a pszichés dolgokra és szerintem van egy kis deperszonalizációs zavarom van..
De ez majd elmegy ha nem foglalkozok vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!