Tudnátok ajánlani nekem egy jó, megbízható jósnőt Székesfehérváron? Elérhetőségét is írjátok le, légyszives!
Ebben a kérdésben több ellentétet is észrevettem, ne haragudj!
jó és megbízható jósnő? ilyen nem létezik!
Kérlek, tegyél jót a társadalommal, ne hagyd magad átverni, és azt a súlyos összeget, amivel több mint valószínű át fognak verni, add inkább jótékony célra, vagy nekem...
ha egy jósnő megmondja miért mentél oda, nem kérdez, csak elmondja a válaszokat azokra a kérdésekre amiket fel akarsz tenni, és esetleg a neved-korod is tudja mikor meglát, na az megbízható.....
Simán át lehet őket verni :) pl: tegyél fel egy jegygyűrűt a jobb gyűrűs ujjadra, kérdezz rá a párkapcsolatodra, és tedd a kezed úgy hogy lássa a gyűrűt...már be is szopta mert azt hiszi házas vagy..ha meg megkérdezi azonnal el is mehetsz...ja és pénzt előre ugye semmilyen szolgáltatásért nem adunk, ha nem vagyunk megelégedve a szolgáltatással akkor beírunk a panaszkönyvbe, számlát kérünk, kérd írásba is amit mond, vagy vedd fel mobillal hogy később bíróságon kártérítési pert indíthass ellene..és még két dolog: konkrétumokat kérj tőle, ne általánosságban beszéljen :)))
de megjósolhatom neked a jövőt én is arról amit szeretnél, csak mond meg hogy hívnak, hány éves vagy, milyen kapcsolatban élsz, milyenek a körülményeid stb..stb.... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!