A kislányomnak aki 7 éves nagyon rövid életvonala van. Mit jelent a rövid életvonal?
Hát, sztem,aki itt fujjog,meg hülyeségeket ír, az elmehet a fenébe és nem kell ideírkálni,mert a hülyeségetekre senki nem kíváncsi.
Sztem sem kell viszont megijedni egy rövid életvonal miatt. Nem hiszem én sem, hogy ez határozná meg a kicsi élethosszát. De utánanéztem a dolognak és ezt találtam : " Bár az életvonal hosszából sokan következtetnek a várható élettartamra, a hosszú életvonal mégsem jelent hosszú életet is. Az életvonal hossza inkább az illető szívósságáról, egészségi állapotáról árulkodhat."
Nos,azoknak akik komolyan vették a kérdésemet és nem rosszindúlattal álltak hozzám,köszönöm,hogy válaszoltak.A többiek,akiknek nem megy a szövegértés (sem)és különösen a koporsósnak pedig üzenem,hogy emberségből 1-es és minden jót kívánok!
A gyerek keze persze,hogy kicsi,hisz 7 éves!Nyilván a tenyere méretéhez viszonyítottam,és alig ér a vonala a hüvelyk ujjáig,nemhogy majdnem a csuklóig,kb 1 cm hosszú.Számítottam a trollkodókra,tudtam,hogy savazni fognak,ezért nem érdekel,csak bosszant,hogy az ilyen alakok miért írnak minden témához.Biztos vagyok benne,hogy nincsen gyerekük,akiért aggódnak,aki mindennél többet jelent a világon,akinek az elvesztésének a gondolatába is beleőrülnek.Azt javasom ne is legyen,ilyen hozzá állással,amit felém,ebben a kérdésben tanusítottak.
Vén kecskével nagyon egyetértek
Tele a net nem öregekkel, sőőőt, akik ezekben a baromságokban hisznek, jósnőt keresnek kártyát vetettnek stb.
A Föld meg lapos
Elszabaduld a baromság 1990-óta
Itt utána tudsz nézni a tenyérvonalaknak: [link]
Nem kell aggódnod! Ez az oldal megbízható! ;)
Mellesleg, nem tudom megérteni, hogy ez miért olyan hihetetlen dolog egyeseknek. Hisz az arc is, olyan tulajdonságokat tükröz, amelyek a személyiségünkben jelen vannak. Ugyanez a helyzet a tenyerünkkel is.
Kedves Anyuka!(gondolom, mert a nők többsége foglalkozik tenyérjóslással). Az ember valóban fél és retteg, hogy korán meg fog halni, ill. aggódik a gyerekéért. Velem is így volt, amíg meg nem ismertem Jézus Krisztust. Azóta a haláltól való félelem eltünt az életemből, a gyerekeimért való aggódás pedig csak annyira van jelen, amennyire egy egészséges gondolkodásmód engedi.
A jóslás nem Istentől van és nem azonos a prófétálással.
Ez egy testet lelket megkötöző gonosz erő, amivel jobb nem foglalkozni.Ha tudni akarod mi lesz a jövőben, akkor kezd el olvasni a Bibliát. Ezt nem könnyű elkezdeni, de a kitartásnak mindig megvan a gyümölcse. A kislányodnak hosszú, boldog életet kívánok. És természetesen nektek, a szülőknek is.
"Biztos vagyok benne,hogy nincsen gyerekük,akiért aggódnak,aki mindennél többet jelent a világon,akinek az elvesztésének a gondolatába is beleőrülnek."
Kedves Anyuka!
Remélem tisztában van vele, hogy a világtörténelemben talán még sosem adatott meg annyi gyereknek (akár arányukat, akár létszámukat tekintve), hogy megérje a felnőttkort.
És ez nem azért történt, meg a régi gyerekeknek rövid volt az életvonala. Hanem mert régen olyan betegségek voltak, amik secperc alatt elvittek egy újszülöttet is akár. Az ő szüleiknek volt miért aggódni. Természetesen ők is hittek sok babonában, boszorkányságban, mert a valódi veszélyek amikkel az élet megkínál minket, sosem elegendőek, ráadásul nem is értették, hogy mi a valódi oka a rengeteg szenvedésnek, ami éri őket. Így minden látszatmagyarázatot elfogadtak.
Önnek viszont a 21. század elején egész egyszerűen nincs kifogása, ha az életvonal rövidsége miatt félti a gyerekét.
"Ha okosat nem tudsz mondani,inkább ne mondj semmit"
Annál okosabbat, hogy a gyermek valódi veszélyektől való megóvására tessék koncentrálni, nem lehet mondani. A gyermek túlóvása, túlféltése, irracionális félelmek beleplántálása is rossz gyermeknevelési stratégia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!