Elmondjam az érintetteknek mit mondott a jós?
Előző életed NEM volt! Ha elmondod, amit hablatyolt neked a jósnő, és tönkre megy a kapcsolata a testvérednek, annak te leszel az oka! A jós jó emberismerő. Tudta, hogy neked nem szimpi a barátnő, azért mondott ilyeneket, mert ezt akartad hallani. Bízd a testvéredre és a barátnőjére, hogyan alakítják a kapcsolatukat.
Igaz, ha a barátnő nem hisz a középkori babonákban, a testvéred meg igen, akkor otthagyja majd a testvéredet.
Attól, mert ti nem hisztek előző életekben, nagyon sokan igen, köztük én is, és tudok is az előző életeimről.
A testvérem sem hisz sajnos, nagyon ellenzi, ugyanolyan a hozzáállása, mint nektek.
Nem járok rendszeresen jóshoz, de ha a megérzéseim azt súgják, elmegyek, és általában jók a megérzéseim.
Én nem fogom tönkretenni a kapcsolatukat, úgyis kiderül,hogy illenek egymáshoz, vagy hogy nem valók egymáshoz.
Na most én személy szerint nem hiszek az ilyen jósos dolgokban, mindenki szíve joga eldönteni hogy hisz-e vagy sem.
Ez az én véleményem:
Nincsen semmi bizonyíték arra hogy a jósok tényleg jósolnak, persze 100-ból egyszer valaki biztos nyer 1 milliót, és felkapják a témát, én így látom, a média nagyon nagy úr talán túlságosan is....
És akkor a kérdésre válasz:
Ne mondjad el, ha lesz is probléma akkor az ő problémájuk lesz, persze nyújthatsz neki támaszt, de ettől függetlenül neki kell megoldania a későbbi problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!