Hogyan lehetnek a megérzéseim mindig helyesek? De mindig ellentétesek, amire már rájöttem és ebből kifolyólag tényleg kivétel nélkül mindegyik beigazolódik? Van itt valaki hasonló tapasztalatokkal?
Apróságokra és komoly dolgokra gondolok egyaránt. Olyan 3-4 éve vettem észre, hogy úristen mekkora béna alak vagyok, akármiben reménykedek mindig ellentétesen sül el. Aztán beláttam, hogy tényleg mindig ellentétes, ezért átfordítom és most már 100%ban megtudom mondani a jövőt.
Pl.: Bedobok egy 50 és egy 10 Forintost a kalapba, ha benyúlok melyiket veszem ki? - Erre rámtör, hogy 100% hogy nem az 50est, így emiatt tudom hogy a 10est fogom, benyúlok és azt is húzom. És ezt vagy 50-60x egymás után! És ez csak egy példa, MINDENNEl így vagyok, dolgozatban is, az élet minden területén, de csak magammal kapcsolatban....
Ez jó vagy rossz?

Nnna! Összejövök megint a Tamással vagy sem?:)
És mikor?

Kérdező!
Beszélsz Vassyval - ha már ennyire biztos vagy magadban - vagy csak ünnepled magad, hogy milyen jó vagy?

:D :D :D :D :D
Az "indigógyerekség", egy betegség, amiben a feltűnési viszketegségben szenvedő anyukák szenvednek, akiknek teljesen középszerű unalmas gyerekük és életük van, ezért kitalálnak valami baromságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!