Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mi maga a jóslás? Hogyan...

Mi maga a jóslás? Hogyan működik? Hogy lehetséges, hogy valóra válik?

Figyelt kérdés
Kiselőadást kell csinálnom a jóslásból és fogalmam nincs mit írjak róla.. a wikipédia tömör hülyeséget ír amugy meg csak jövendőmondó oldalakat találok.. valaki összetudná nekem foglalni ezt az egészet? :)

2013. okt. 20. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Buta hiszékeny emberekről pénzt lehúzása.
2013. okt. 20. 20:09
 2/9 A kérdező kommentje:
erről irtam már fél oldalt a kiselőadásomba :D
2013. okt. 20. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó pszichológia...egy ügyes jós azt mondja, amit a kliens hallani szeretne és/vagy hihetőnek tart.
2013. okt. 20. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
11%
a jóslás lehetséges de nem az ilyen kuruzsló emberi hulladék számára
2013. okt. 20. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
A jóslás, mágia az ember megjelenése óta létezik és évezredek óta űzik ilyen- olyan okok miatt. Lásd barlang rajzok vagy az ókori Delfi jósda, középkor boszorkány üldözés. Szerintem a tanárod is inkább a történelmi megközelítésből gondolja nem az itt lévő trollok bugyuta válaszait várja. Könyvtárban rengeteg könyv található róla a kulturális antropológia, művészet történet, filozófia és metafizika témakörök alatt. Ezer oldalnyi anyagot találsz ha nem itt keresgélsz.
2013. okt. 21. 09:17
 6/9 Dreigang ***** válasza:
Kiindulásként: Csaba György Gábor, Hazudnak-e a csillagok?
2013. okt. 23. 00:21
 7/9 Bukor Peti ***** válasza:
én nem tudom, hogy higgyek-e benne. volt ami bejött volt ami nem. egy ideje már nem megyek jóshoz.
2013. nov. 7. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kopogás az ajtón.

Jós: Ki az?

Hang: APEH:)

2013. nov. 9. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha még érdekel:

A jósok felfogása szerint minden embernek születése előtt már valamelyest kötött életútja van: milyen problémákkal fog szembesülni, milyen segítséget fog ehhez kapni, nagyjából milyen utat választott magának.

Mivel ezek személyhez kötődnek, képesek lehetnek értelmezni, kinyerni ezeket az információkat, esetleg egész egzaktan is, és átültetni az alany jelenlegi életére. Azt tudni kell, hogy a jövő nincs kőbe vésve, változtatható, viszont vannak olyan tanulási szakaszok, amelyeket teljesíteni kell. Ezért vannak sokszor vissza-visszatérő feladatok, amelyek akkor tűnnek el, ha megoldottad őket.

Rövidebben: A jövőjét az ember alakítja, de csak abban a mederben mozoghat, amelyet már előre kijelölt magának.

2014. jan. 8. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!