Szerintetek ki fogja megnyerni a közelgő elnökválasztást mszp vagy fidesz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:21
3/22 anonim válasza:
Ha jó a kategória, ha valóban ezotériába illő a kérdésed, akkor azt mondom, sajnos az ufós-pártokat, és azok választási, nyerési esélyeit nem ismerem.
Ha valóban a jóslás kategóriába szántad, akkor a válaszom: most azt várod, hogy egy javasasszony ezt megjósolja neked???
Ha ezen múlna!
4/22 A kérdező kommentje:
jó a kategória a jóslásrol szól Kétfarkú Kutya Pártról nemis halottam :D
2013. okt. 10. 08:45
6/22 A kérdező kommentje:
sehol nem olvastam hogy indulna az mkkp a választáson én az mszpt tartom befutónak.
2013. okt. 10. 09:01
7/22 anonim válasza:
egyik kutya másik eb,de a fidesz húzásai miatt az mszp re szavazok inkabb.
meg ez jó szöveg hogy Magyarország jobban teljesít,persze mert az utolsó bőrt is lehúzták rólunk..
8/22 anonim válasza:
Ha van eszetek el se mentek szavazni :-) Az egész parlament köztörvényes bűnözők gyülekezőhelye :-)
9/22 A kérdező kommentje:
én a multkor sem szavaztam majd most meg gondolom elmenjek-e vagy sem.De inkább Az mszp mint a fidesz a fidesz ha tehetné a levegő adót is bevezetné most peszeg jópofizik de majdmiután megválasztják bevezet valamilyen adót.ezt nem hadhatjuk de azt azért hozzá fűzném ha rajtam múlna egyiket sem választanám elnöknek. :D
2013. okt. 10. 11:00
10/22 anonim válasza:
Elnök választást?? Azt hittem az Amerikában van. Itthon legfeljebb pártokra lehet szavazni. Na most az a helyzet, hogy a kristály gömböm bedöglött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!