Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek vannak beszervezet...

Szerintetek vannak beszervezett betelefonálók a jós-műsorokban?

Figyelt kérdés
Volt valaha ilyen precedens a világon, ami ki is derűlt? Vagy bármilyen más betelefonáló műsorban?
2013. aug. 19. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Az összes be van szervezve

mindenki mást meg csak várakoztatnak 480ft/percért o.O

2013. aug. 19. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem elképzelhető, hogy vannak de nem igazán van rájuk szükség. Az a szörnyű, hogy az ilyen jósolós műsorba betelefonálók többsége nem beszervezett.
2013. aug. 19. 21:34
 3/7 anonim válasza:

A baratnom anyukaja egyszer betelefonalt.

Ritkan beszelnel havonta 1-2 alkalom.

A baratnomnel begyuladt a szeme, nem dolgozott volt ideje felhivta az anyjat, aki elmondta hogy betelefonalt egy ilyen musorba

es ott azt mondtak a gyereke szeme beteg lehet vigyazzon ra.

2013. aug. 19. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetnek beszervezettek. Egy "élő" műsorba vajon megkockáztatnák, hogy egy szkeptikus telefonáljon be, aki megszívatja őket?
2013. aug. 20. 10:40
 5/7 Platypus ***** válasza:

Lehet hogy vannak szervezett embereik, de biztos hogy vannak mezei telefonálók is. Ha ezekben a műsorokban van üresjárat, amikor épp senki sem akarja náluk hagyni a pénzét, akkor logikus hogy kamu telefonálók kreálják a műsoridőt. Ha ki is derülne, ugyan mit bizonyítana? De általánosságban van épp elég szerencsétlen, aki hisz ebben és képes erre pazarolni a pénzét.

http://www.youtube.com/watch?v=J8LBNbrJ4fk

Hallgassátok meg, szerencsétlen nő hogyan sír. Ez nem lehet megjátszott.

2013. aug. 20. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Az is lehet.

Én egyszer azért néztem,hogy lássam mi utal a nyilvánvaló csalásra.

Mit látok,mindig rákérdez a foglalkozásra:

- kisnyugdíjas,gyorsan jósol valamit és elköszön tőle

- vállalkozónál ilyen szöveg.:

Ott tartatja vele a telefont,igyekszik lyukat beszélni a hasába,nagyon érdekes dolgot lát,de még nem látja a konkrétat,de ne tegye le a telefont....úgy érzi vissza kell még térniük a témára és (a pofám nem szakadt le) hirtelen megadott neki egy másik telefont,mert ha ezt felhívja ott aztán tényleg nagyon pontos jóslást kap.

Gondolom az meg még jobban emelt díjas lehet...

2013. aug. 20. 12:07
 7/7 anonim válasza:

felesleges, hisz bemondja amit kell,

pár másodperces késleltetéssel (hogy élőbe ne mehessen obszcén beszólás) és a vonal lekapcsol..

4-5 száz forint/hívás!

2013. szept. 4. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!