Megall az eszem. Mi a velemenyetek errol? Engem alkapraztatott!
Eddig en is szkeptikus voltam, feltetelezem bele se neztetek a videoba. A csavo honnan a fbol tudta a dolgokat amiket elmondott???
Pl azt hogy a no kozmetikus volt, azt, hogy a ferfinek szeretoje van es azt, hogy hogy hivjak a szeretojet es a korat is??
Létezik valóban a tisztánlátás képessége, én is foglalkozom vele csak nem tv-ben és nem pénzért. Van aki önzetlenül használja ezt ( hangsúlyozom mindenkiben benne van a látás képessége, csak kell hozzá egy bizonyos letisztultsági szint, hogy a felszínre jöjjön újra, de bárki képes megtanulni, ez olyan mint a megérzések, csak képekben vagy hang formájában jön elő ). Szóval igenis lehetséges ez, nem kell beépített telefonálónak lennie. Ajánlom nézzétek meg az alábbi videót, ez a srác tisztánlátás tanfolyamokat tart ( mentősök, egészségügyben dolgozók számára ingyen!! ).
http://www.youtube.com/watch?v=AK00GKn9-R0
Lomini igenis 15 év alatt már annyira kifejlesztette a tisztánlátását, hogy akár név és életkort is képes meglátni. Tulajdonképpen kellő szinten mindenről le tudsz kérni információt, akár más naprendszerekről, szervek állapotáról, még a szellemvilággal is tudsz élő szóban kommunikálni általa.
3. szemet kell kinyitni ( hangsúlyozom ez mindenkinek van, a tobozmirigyünk az agyban, mely a sok méreganyagtól - hús, felhalmozódott fluorid, stressz, cigi, alkohol, helytelen táplálkozás sajnos elmeszesedett állapotban van, és nem úgy érzékelsz vele, mint ami rendeltetéséhez adott. )
Minden a tobozmirigyben képződik le - vizualizálás, álmok, megérzések, tisztánlátás, tisztánhallás stb.:
Kellő szinten több év jóga vagy meditáció után ez elkezd letisztulni, amint áttérsz a növényi étrendre teljes mértékben.
Lehet vele látni az asztrálvilágot éber állapotban ( szellemeket, démonokat, elementálokat, mások szellemi segítőit, aurát stb.: )
Lehet vele hallani felettes éned, szellemeket, démonokat, mások gondolatait, szervek rezgését, a szférák zenéjét.
Gyógyítani is tudsz, ha "kinyílik" a 3. szemed.
Hogy mennyire tisztul meg ezen "szerved" a karmikus adósságaid kiegyenlítésétől függ. Ha teljesen meg tudsz tisztulni és elérsz egy felébredettségi állapotot tudatilag teljesen képes aktivizálódni.
Legyetek az itt és most-ban, csak a pillanat létezik a többi illúzió - csodákat fogtok megtapasztalni.
Áldott estét mindenkinek!
#7: ez persze mind hülyeség.
Ezek megrendezett betelefonálások voltak, előre megbeszélt kérdésekkel és válaszokkal. Elszomorító, hogy vannak még annyira együgyű emberek, akik még egy ennyire primitív trükkön sem látnak át.
A tisztánlátásban én is hiszek. Létezik ilyen képesség. Nekem is van. Ritkán, bizonyos helyzetekben, és nem előre tervezett módon.
Ebben a műsorban viszont közönséges szélhámosok vannak, megélhetési "jósok", "tisztánlátók".
Egyet én is ismerek, egyedül benne bíznék meg. Egyszer talán kipróbálom: www.nyilasmisi.com .
Ha mást nem, egy tapasztalatot szerzek. Egyébként nem hiszek semmilyen hókusz-pókuszban, a földön járok, de vannak még olyan dolgok, amire felfedezés vár a tudományban.
Pl.: már vannak olyan szerkezetek, hogy agyhullámmal lehet irányítani a számítógépet. Nem keresem elő, googlizza ki mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!