Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szoktál rendszeresen Jósnőhöz...

Szoktál rendszeresen Jósnőhöz járni, hogy eligazodj az élet dólgaiban?

Figyelt kérdés

Ha problémád van, mit teszel? Csak nyűglődsz hagyod hog ymegemésszen a tehetetlenség vagy a kezedbe veszed a dolgot és elmész egy profi jóshoz?

Ilyenkor melyik jól bevált teamet keresed fel, EZO TV, Astro Show, helyi jósnő vagy felütöd a netet és a legolcsóbbikat választod (ami nem feltétlen a legjobb, vannak olcsóbb, de kevesebb hatékonyságú, kisebb tudású jósok) ?

2013. júl. 18. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én rendszeren látogatok jóst, de nem jósoltatok vele. Jó barátok vagyunk, s ezért soha nem mondott nekem semmit a jövőmről. Nem azért, mert meg akar kímélni. A gondjait az embernek magának kell megoldania. De mit is tudna egy jós tenni?

Párkapcsolati gondokat írod pl. Tegyük fel, küzdök vele. Elmegyek egy jóshoz, aki azt mondja, három nap múltával elüt egy trolibusz. No, akkor már úgyis mindegy. De hozzáteszi, egy nagyon kedves hölgy fog ápolni a kórházban, s egymásba szeretünk. Akkor nekem most mit is kellene tennem, hogy legyen csajom?

2013. júl. 29. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
fuck logic....nincs olyan hogy jövőbe látás basszus...ne szórakozzunk már,lehet hogy csak 17 éves vagyok de akik helyeselik ezt a jósda marhaságot azoknak még egy 10 évesnél is kevesebb agyuk van...még hogy EZO TV,Astro Show hagyjuk már ,tisztára lehet látni hogy megjátszák magukat,de ha annyira hülyék vagytok akkor hívjátok csak...
2013. aug. 5. 17:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyoin sokan akik eljönnek a Jósokhoz, utána megszabadúlnak az élet nyűgeitől.
2013. aug. 11. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:

legtöbbször a jósnő mindig azt mondja amit te hallani szeretnél...meg honnan tudod hogy egyáltalán igazat mond??? egy ilyen jóslásért elkérnek akár 10-15 ezer forintot is.

A TV műsoros hülyeségekbe meg ne menjünk bele mert ott már azzal elvan baszva az egész hogy emelt díjas hívás van :D vagyis akár 400-500 forintot is levonhatnak és volt értelme??? mondott kemény 2-3 mondatott és elvagy intézve.

2013. aug. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!