Az AsztroShow vagy az EZO TV, jobb? Hitelesebb?
Ne az ezót szóljátok le, hanem ezt a két bandát, mert szánalmas, amit művelnek. A valódi ezotéria abszolút nem arról szól, hogyan vágjuk át a másikat némi pénzért...
kb. mint egy ismerősöm ismerőse, aki videó helyett becsomagolt féltéglát vett a '90-es évek elején. Azért ugye nem a piac, nem a kereskedelem, hanem az eladó (és sajnos a naiv vevő) volt a hibás.
A betelefonálók nyitott emberek. A válaszolók elutasítóak. oK? A videon nincsen semmi amiben Odin leégne.
Az EZO TV és AstroShow szakemberei képzett sokat gyakorolt jósok. A kvantumfizika igazolja a spirituálitást és ezt alkalmazzák a jósok is, akik egyben léleklátoak.
Lópikulát képzett emberek. Ez ugyanaz a szélhámosság (és ugyanabban a stúdiósban is készül) mint a betelefonálós kvízműsorok.
Felírat: A B C D E F G
Kérdés: Melyik a második betű?
Válasz: a B
Jv.: Saaajnos nem.
Ugyanez a menete ezeknek a jósműsoroknak. Nem kitalálom, nem gondolom, nem sejtem, hanem TUDOM!
Szerintem mindenkinek igaza van... ezt a videót nézzétek meg, és választ kaptok kérdéseitekre:
:-)
„A spiritualitást a kvantumfizika is igazolta és ezek bevált szakemberekből állnak.”
Ne haragudj, neked semmi közöd a kvantumfizikához, és annak sincs, aki ezt állította. Hülyeségeket nem kéne elhinni... Ha meg ennyire biztos vagy benne, akkor melyik kvantumfizikai összefüggésből bizonyítható ez?
"Ha nem lenne sikeres az Astroshow vagy EZO TV nem működne tíz éve legalább, hiszen nem keresnék, nem lenne piacképes. Gondolkozzatok!"
Ha a világon nem lennének naiv és akaratgyenge emberek, akkor nem volnának se vallások és se jóslással foglalkozó emberek, mivel nem lenne rá kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!