Milyen mód van rá hogy a múltba és a jövőbe láthassak!?
Figyelt kérdés
engem nagyon érdekelnek az ilyen misztikus dolgok.#ezotéria #jövő-múlt...
2013. jún. 14. 01:28
11/24 anonim válasza:
A deja vu érzést a vril áramlása okozza és egy szempillantásnyi betekintést jelent az Akasha Krónikákba . Az ősi egyiptomi varázslók mágiája abban rejlett, hogy ezt az érzést bizonyos dolgok segítségével tudatosan előidézték .
12/24 anonim válasza:
Már részlegesen nyitott 3. szemmel is simán bele láthatsz bármikor irányítottan és spontán módon is a múltba és a jövőbe is.
13/24 anonim válasza:
Na, a 74% komoly kutatások támasztják alá a telefon dejavujét már privátokkal bombáz, megmondta bohóóóóóc vagyok :S
14/24 anonim válasza:
Jaj, segítsen neki valaki!:)))
15/24 anonim válasza:
Most pedig azzal fenyeget, hogy nem vagyok tisztában kivel beszélek JÁHHJKJKJKJ REMÉLEM NEM A SÁTÁN AZ:(:((:(:
16/24 anonim válasza:
Azt a kib_szott eget! Ez mekkora hozzá szólás!!!!:) Panaszkodik:)))
Am az a legszebb, h itt tényleg senki nem tudja, h kinek ír:)))
Ez egy kicsit tényleg bohócos!
17/24 A kérdező kommentje:
Valaki akkor nem csinálna nekem ilyen tarot ,vagy cigánykártya jóslást ingyen!?
2013. jún. 16. 16:49
18/24 anonim válasza:
Én csinálnék, de mivel valaki lepontozta a kártyás válaszomat, nem fogok. :)
Megsértődtem. :) :)
19/24 anonim válasza:
Miert lett kitorolve a link amit postoltam? mert nem irtam hozza par szot? Az Eiriu Eolas a legjobb meditacio, amit talalhatsz, ezzel nagyon sok mindennek (csak pozitiv ertelemben) megnyithatod a kapuit.
20/24 anonim válasza:
Aztán mi a búbánatot akarsz a múlttal, meg a jövővel, kisanyám? Amíg a MÚLTADDAL sz@arakodsz, elsinkófálod a JELENT és vele együtt a JÖVŐT is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!