Alexander mestermágus aki a TV-ben van tényleg ért a dolgához?
"Te helyből vagy ilyen hülye vagy nekifutásból?"
Én, vagy a kérdező?
Én beszéltem vele telefonon az emeltdíjason. Egy olyan kérdést tettem fel neki, amit kb. minden ötödik betelefonáló egy TV-műsorban (hogy mikor adok el ezt meg azt). El kezdte mondani, hogy én milyen egy csudabogár vagyok, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, és a személyiségemet becsmérelte percenként 400 Ft-ért.
Értek valamelyest a számmisztikához és össze is vadásztam némi alapigazságot az univerzum működéséről, és pszichológiából, amiket ő egyértelműen NEM alkalmazott a nekem mondottakban, azonban ezeknek jó hasznát vettem Alexander viselkedésének elemzésében.:)
Teljes bizonyosággal állíthatom neked: nem, nem ért a dolgához. Csaló.
Én is értek az ezotériához kissé, magam is gyakorlok sok effajta dolgot, sikerrel.
Hogy őszinte legyek, nekem nevetnem kell az összes ilyen tévés emberen. Úgy hiszem, jósolni és bármiféle más mágiát elvégezni csakis személyesen lehet. A televízión keresztül nem jön át semmiféle energia. Ennek az Alexandernek a sok baromságától, mint például a csettintgetéstől meg a papírok húzogatásától a gyertya fölött hol sírnom kell, hol nevetnem.
Semmiképp se telefonálj neki. Ha érdekel az ilyesmi, keress fel egy megbízható embert, aki valóban érti a dolgát.
Sok szerencsét. :)
ő alapjáraton ilyen csaló, önámító ember.
és mi van ha sebességet is vált??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!