Mennyire függ össze a két dolog?
A jelszóm szinte minden levelezőrendszeremhez egyformán annyi, hogy egyedül. Így naponta legalább 50x leírom ezt a szót.
Nincs barátnőm, egyedül vagyok, sosem volt senkim.
A jelek szerint eléggé összefügg. Nyilván nem véletlenül adtad meg jelszónak.
Mindenesetre naponta ötvenszer leírni ugyanazt felér egyfajta önprogramozással, mintha ezt sulykolnád magadnak. Mindenesetre ez biztonság szempontjából sem jó ötlet, mert egyrészt az egyedül egy könnyen kitalálható (azaz szótári) szó, másrészt ékezetes, harmadrészt mindenhova ugyanazt használod.
Köszi a válaszokat! Az utóbbi időben gondolkodtam el a dolgok esetleges összefüggésén és lehet, h tényleg egymástól függnek. :S
Ha konkrétan "ribanc" nem is volt még a jelszóm, de egy ahhoz hasonló jelenleg is fut egy fiókomnál. :D
Azzal, hogy naponta ennyiszer leírod ezt a szót és ennyit foglalkozol azzal, hogy egyedül vagy, sajnos csak tovább rontod a helyzetedet. Erre koncentrálsz, így ezt is vonzod be az életedbe, akaratod ellenére.
Én a helyedben valami vidámabb jelszót választanék. Mindenképpen próbálj meg áttérni a pozitív gondolkodásra, és meglátod, hogy sokkal jobbra fordulnak majd a dolgok. Tudom, hogy nehéz, de végülis nincs mit veszítened! :)
Pontosan.
Én direkt ezért adok meg ezért időnként olyan dolgot jelszónak,amit be szeretnék vonzani,egész konkrétan az exemmel akartam újra összejönni és ezért elkezdtem őt használni jelszóként,két év kihagyás után nem sokra rá tényleg újra össze is jöttünk.
De most,hogy mondod tényleg új célt akarok,úgyhogy újra írom a jelszóimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!