Pötyi josnöt ismeritek Bp-en? Mi van vele?
Figyelt kérdés
Szilagyi Pötyi a neve, elvileg kb 80 eves, de sokkal fiatalabbnak nezett ki mindig a koranal. Sztem egy nagyon kedves, aranyos hölgy. Erdekelne, hogy van.#Pötyi #Szilagyi Pötyi
2013. márc. 30. 19:37
11/19 anonim válasza:
Hát ezt te ismered, látom, neked jó is.
A többieknek ajánlanám a sorselemzes.net oldalt.
12/19 anonim válasza:
Fantáziátlan Humor Heroldokkal (max 14év) ne foglalkozzál,sajna sok van itt belőlük,felismerhetőek,minden csak a körül forog náluk tudod,most fedezik fel a dolgot,mindent,ami p betűvel kezdődik és azt hiszik valami baromi humorosak... szegénykék...
Szóval megszokás kérdése...
13/19 anonim válasza:
Pötyi néni saját varázsgömbje fogságába esett és most várja a Békakirályfit.
14/19 anonim válasza:
Hát vele a tapasztalatom alapján elfogult vagyok,a Béka túl aranyos hozzá képest:)
15/19 anonim válasza:
Edit asszony - sorselemzes.net - nagyon kedves. Tanulta a kártyajóslást, nem beszél félre, a feltett kérdésekre válaszol. Megnyugtatólag hat az emberre. Az árai is barátságosak.
A barátaim közül többen is voltak már Nála.
Pötyi néni kuka...
16/19 anonim válasza:
Mennyi az annyi?Akár virágnyelven.
17/19 anonim válasza:
Mire gondolsz konkrétan? ( Persze csakis virágnyelven)
18/19 anonim válasza:
A pötyi az egy játék :DDDDDDD
Én Trotyi jósnőhöz járok szívesebben :DDDDDDDDDDDDDD
19/19 anonim válasza:
Én Bátonyi Pötyi jósnőt ismerem Budapesten 13.kerületben voltam hozzá régebben, a Rendőrpalota közelében.Nagyon nagy csalódás volt.Jól becsapott: 200 ezer ft ért csinált szerelmi kötést, de még csak messzebbre ment a kedvesem , külföldre és azóta is mással él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!