Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy-hogy beválnak a jóslataim?

Hogy-hogy beválnak a jóslataim?

Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve számos dolgot meg tudok jósolni. Olyan furcsa az egész, 1 hónap múlva meg is valósul. Persze nem minden válik be amire gondolok, de számos dolog! Már anyukámnak is jósoltam és egy hónapra rá az történt. Megjósoltam, hogy a testvérem is el fog költözni. Ez mégis, hogy lehet?
2013. márc. 28. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
A számos dolgokat matematikai műveletekkel ki lehet számolni. A testvéred azért költözött el, mert nem tudtátok tovább eltartani (számok).
2013. márc. 28. 16:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem, mivel gazdagok vagyunk! :)
2013. márc. 28. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor megjósolható volt, hogy lesz pénze elköltözni :D
2013. márc. 28. 16:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy mamámhoz költözött, oda pedig nem kell pénz. XD
2013. márc. 28. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor a mama beteg lett és oda kellett költözni segíteni neki... :D
2013. márc. 28. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen, az én jóslataim is beválnak, bár én inkább megálmodni szoktam dolgokat.
2013. márc. 28. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó nektek,látom szereted is hangoztatni!Ha az én szüleim gazdagok lennének,akkor én se dekkolnék otthon!Lehet te adtad neki az ötletet,gondolta,van pénz,miért legyen az annyáék hátán!De hj iszek neked!Na akkor jósolj nekem is,hátha bejön,egy hó múlva megírom,hogy bejött-e,vagy sem
2013. márc. 28. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is tudok jósolni; hamarosan rájössz, hogy te nem tudsz.

És még valamit jósolok: Hamarosan valaki Kellemes Húsvéti Ünnepeket fog kívánni neked. Majd írd meg, hogy megtörtént-e.

2013. márc. 30. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemsokára megérkezik az internet számlád...
2013. ápr. 1. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!