Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hexina Jósnőről Tapasztalat?...

Hexina Jósnőről Tapasztalat? Járt már nála valaki, esetleg mágiát csináltatott vele valaki?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 15:13
1 2
 11/14 anonim válasza:
Van aki dohányzik, mások kaszinóznak, sokan alkoholra költik a pénzüket. Mindenki arra pocsékolja a felesleges pénzét amire akarja.
2013. febr. 17. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Bizony én is eggyezek, itt még sokan nem nöttek fel a mai korhoz...

De jobb is ha még a múltban élnek ..mert a jelen a magyaroknak egy rémálom..a jövő meg kész tragédia!

2013. febr. 17. 11:23
 13/14 SuperUrzu7 ***** válasza:

Amennyire sejtem felesleges erőlködnöm, csak annyit mondok:

Ha az idővonalat vesszük alapul. Ha képesek lennénk megmondani, hogy mi történik majd később, akkor azzal megváltoztatnánk a jövőt, ami miatt már nem az lenne amit eredetileg mondott. Pont amiatt nem lehet megjósolni (mármint szó szerint) a jövőt, ami miatt nem lehet a múltba utazni.

Ha példaként megjósolná, hogy megölnek, akkor óvatosabb lennék, így nem ölnének meg, de akkor meg azt jósolná, illetve, nem is mondaná.

Végezetül csak egy egyszerű tudományos tény. Ha képes lenne valaki megjósolni a jövőt, képes lenne azt befolyásolni is, ami viszont idősíkon téridő bomlást okozna. Lényegében meghasadna az idő mivel az fix. A jövőn nem lehet változtatni idősík szempontjából.

Pont ezt hívjuk a tényleges sorsnak. Az események egy idősíkon vannak a térben. Pillanatról, pillanatra. Ha képesek volnánk megváltoztatni, azzal az alternatív dimenziók egybeesését váltanánk ki.

Amiket leírtam pontosan annyira bizonyítottak mint a világ összes jósa együttvéve!

2013. márc. 28. 00:38
 14/14 anonim válasza:
Nem adott számlát. Amikor megmondtam, hogy a nav-tól vagyok, akkor azt mondta, hogy ő nem is mágiát csinál, hanem máglyát. Máglyarakást.
2015. febr. 20. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!