Létezik igazi jós aki megtudja mondani a jövőd?
Vannak látók. Volt olyan, hogy orvosi rendelőben egy ismeretlen ember mindenkinek elmondta pontosan mi baja. Ilyen van. A jövőt meg pontosan nem lehet megjósolni, de van olyan, hogy homályosan, de mond valamit róla. Ebben hiszek. Bár nem is tudom. Ennyi erővel én is jós vagyok ha azt mondom egy nap elpusztul a Föld, és nemsokára gazdasági válság miatt elbukik a társadalom? Érdekes dolgok ezek.
Ja és sz. Erik : te komolyan elhiszel minden fa.ságot, ami a tvben megy? Az ottani jósoknak csak nagy fantázia szükséges, vagy még az sem, csak egy szövegkönyv... ugyan már a tv csak szemetet sugároz, amit a gyökér emberek elhisznek. Ez így van, én el is hiszem... Nézz hülyének, pont le.arom, mert tudom, hogy ez igaz. Ha nem hiszed ajánlom figyelmedbe Antifaces videoit. És én nem ezekből jöttem rá erre. Na, viszlát!
U. I. : bocs a durva hangnemért :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!