Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki értelmezné nekem ezt a...

Valaki értelmezné nekem ezt a jóslást?

Figyelt kérdés
Magyar kártyából jósoltam. Elvileg a párkapcsolatomra voltam kiváncsi. Leírom pontosan hogyan csináltam. Tök ászt kiraktam középre, majd jól megkevertem a lapokat és köré raktam 7 db lapot (egyik oldalon olvastam ezt). Csak a rosszak jöttek ki. Összeszedtem már, de elvileg nagyjából ilyenek, amire emlékszem és sorrendben is írom: hírek, iratok. Aggodalmak. Kellemetlenség. Könnyek. Egyedülálló férfi, fiúgyermek (van egy 5 hós fiam), a végére pedig megint vmi könnyes, aggodalmas lap. Utalhat a fiamra és a páromra is? Tehát úgy értem, hogy aggodalmak,könnyek lehetnek a párommal és kisfiammal kapcsolatban is? Ezek a lapok már 2 hete kijönnek, 3 naponta "jósolok" és mostmár kezdek ideges lenni, mert eddig MINDEN "teljesült". Na de ma megfogadtam h soha többé nem jósolok. Tudni kell, hogy a páromnak most gondjai vannak, nem a párkapcsolatában, hanem most ezt nem részletezem.
2013. jan. 14. 10:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem mesélem be magamnak, de 3 napja meg a kisfiam fogaival álmodtam, azt meg ugy tudom szintén rosszat jelent. Oké, ezt mondjuk annak tudom be, hogy fogzik és már várom nagyon h kibujjon a kis foga.
2013. jan. 14. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe a kártyákat, mert:

- a végén beledilizel

- saját magának egyébként sem szokott senki kártyát vetni, mert vagy így jár mint te, vagy azokat "magyarázza bele", amiket kiolvasni szeretne belőle.

Különösen nem jó naponta kivetni a kártyát!

Egyébként a magyar kártyából nem tudom miért a tök disznót rakod középre, úgy tudom, ha a kérdező nő, akkor a piros felsőt, ha a kérdező férfi, akkor a piros csikót rakjuk középre. De egyébként lényegtelen!

2013. jan. 14. 10:16
 3/10 A kérdező kommentje:
2013. jan. 14. 10:17
 4/10 anonim válasza:
0%
Igen értelmezem,de nem írom le :)
2013. jan. 14. 10:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért nem? Mert bezakkanok igaz?:)
2013. jan. 14. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Értelek!

Engem egy félroma asszony másként tanított, ill. akart tanítani, ezelőtt kb. 15 évvel, ő mutatta a piros felsőt és a csikót, és nem konkrét eseményekre vetette, hanem amit kivetett, és ami abban megjelent az élet legkülönbözőbb területeiről, arról beszélt. Vagyis ami az illető életében éppen akkor aktuális változás volt.

2013. jan. 14. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Én már azt hittem elhagytuk a sötét középkort, hogy valaki kártyából jósolja a jövőjét...

Mi lesz a következő? Boszorkányt égetünk?

Ijesztő milyen ostoba emberek vannak... :(

2013. jan. 14. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem égetünk csak úgy boszorkányt!

Tessék először a boszorkánypert végigzongorázni!

Majd utána!

2013. jan. 14. 11:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Azthiszem még mindig nincs jogos ismeretlenül leostobázni, mellesleg ha érdemben nem tudsz a feltett kérdésre válaszolni, akkor ne is írj? Minek? Kötöszködni? Jól esik a lelkednek? Akkor most írjam, hogy milyen egy rosszindulatú, ki ha nem én tipus vagy? Nem teszem, mert nem ismerlek, meg a %-od úgyis tükröz...
2013. jan. 14. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg nem akarok rosszindulatú vagy lehúzó lenni, de azt kell mondanom, hogy valóban elég szomorú, ha valaki olyan fontos dolgokat illetően, mint a család, párkapcsolat és gyerekek, a saját megérzései, benyomásai, érzései és józan esze helyett néhány festett papírdarabra hallgat.

Tényleg ijesztő, kiábrándító és szomorú hogy 2013-ban még mindig foglalkoznak az emberek ilyesmivel, sőt, mintha azt látnám, hogy egyre inkább ez a trend.

Van pár tippem az okokra is, de hosszú és nem akarok offolni.

Szerintem jó döntés, hogy nem jósolsz többet, ne hagyd, hogy a kártyák befolyásoljanak. Ha rossz eredmények jönnek ki, akkor eleve rosszra számítasz, negatívan ítélsz meg olyan eseményeket is, amiket a kártya szuggesztiója nélkül nem feltétlenül ítéltél volna negatívnak. Ezért mondják a jóslatokat önbeteljesítőnek, az ember pszichológiája miatt.

2013. jan. 14. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!