Valaki értelmezné nekem ezt a jóslást?
Hagyd a fenébe a kártyákat, mert:
- a végén beledilizel
- saját magának egyébként sem szokott senki kártyát vetni, mert vagy így jár mint te, vagy azokat "magyarázza bele", amiket kiolvasni szeretne belőle.
Különösen nem jó naponta kivetni a kártyát!
Egyébként a magyar kártyából nem tudom miért a tök disznót rakod középre, úgy tudom, ha a kérdező nő, akkor a piros felsőt, ha a kérdező férfi, akkor a piros csikót rakjuk középre. De egyébként lényegtelen!
Értelek!
Engem egy félroma asszony másként tanított, ill. akart tanítani, ezelőtt kb. 15 évvel, ő mutatta a piros felsőt és a csikót, és nem konkrét eseményekre vetette, hanem amit kivetett, és ami abban megjelent az élet legkülönbözőbb területeiről, arról beszélt. Vagyis ami az illető életében éppen akkor aktuális változás volt.
Én már azt hittem elhagytuk a sötét középkort, hogy valaki kártyából jósolja a jövőjét...
Mi lesz a következő? Boszorkányt égetünk?
Ijesztő milyen ostoba emberek vannak... :(
Nem égetünk csak úgy boszorkányt!
Tessék először a boszorkánypert végigzongorázni!
Majd utána!
Tényleg nem akarok rosszindulatú vagy lehúzó lenni, de azt kell mondanom, hogy valóban elég szomorú, ha valaki olyan fontos dolgokat illetően, mint a család, párkapcsolat és gyerekek, a saját megérzései, benyomásai, érzései és józan esze helyett néhány festett papírdarabra hallgat.
Tényleg ijesztő, kiábrándító és szomorú hogy 2013-ban még mindig foglalkoznak az emberek ilyesmivel, sőt, mintha azt látnám, hogy egyre inkább ez a trend.
Van pár tippem az okokra is, de hosszú és nem akarok offolni.
Szerintem jó döntés, hogy nem jósolsz többet, ne hagyd, hogy a kártyák befolyásoljanak. Ha rossz eredmények jönnek ki, akkor eleve rosszra számítasz, negatívan ítélsz meg olyan eseményeket is, amiket a kártya szuggesztiója nélkül nem feltétlenül ítéltél volna negatívnak. Ezért mondják a jóslatokat önbeteljesítőnek, az ember pszichológiája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!