Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek milyen jós legyek?

Szerintetek milyen jós legyek?

Figyelt kérdés

Én becsületes vagyok, de a mai világban kell a titokzatosság. A mai embereknek nem elég annyi, hogy jós/jósnő.

Valami egyedit szeretnék, ehhez hasonlókat: Spirituális választerapeuta, jelgyógyász, atlantiszi fényjáró, boldogságkutató stb., amiért az emberek majd hozzám akarnak jönni.

Hiába kérném, hogy csak normális válaszokat írjatok, mert úgy sem teszitek, de csak a normálisakat fogom figyelembe venni.

2012. okt. 28. 18:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Öhm...Bermuda háromszögi fényjáró esetleg?:DD
2012. okt. 28. 18:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Hát az első és egyben leges-legfontosabb kérdés, hogy Te valóban rendelkezel-e úgymond jóslási tehetséggel, képességgel. Mert persze ezt nem tartom kizártnak. Márpedig, ha neked tényleg van ilyen képességed akkor mindenképp azt tanácsolnám, hogy mások javára jósolj. Teszem azt, mit ne tegyen a jövőben meg stb... én például ha jós lennék, halált meg ilyeneket nem hiszem, hogy megjósolnék másoknak....legalább is nem hiszem :)
2012. okt. 28. 18:09
 3/19 Zsizsik666 ***** válasza:
Igaz sántapisista újholdjárő sötétségelkergető spirituális-és fényproletár ezotéria hoponoponó szakértő
2012. okt. 28. 18:12
 4/19 A kérdező kommentje:
Rendelkezem jós képességgel, de ma már így senkit nem érdeklek, hogy jós.
2012. okt. 28. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:
csillagőr,fényjáró utódja XD:)
2012. okt. 28. 18:24
 6/19 anonim válasza:

az zsír, én meg repülni tudok,

mindegy mi lesz a neved, a tehetséged majd úgyis bevonzza az embereket

2012. okt. 28. 18:33
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát én nem is tudom...talán leülhetnétek egy emberrel, akinek jósolsz majd és ha rájön, hogy tényleg működik, akkor úgyis szépen elterjed ez...

Amúgy csak kíváncsiságból: Miből jósolsz? Tenyérből, kávézaccból, gömbből?? Ezt most tényleg viccen kívül kérdezem.

2012. okt. 28. 18:37
 8/19 anonim ***** válasza:
paralimpikon transzmanci
2012. okt. 28. 18:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Maszturbácijós.
2012. okt. 28. 18:39
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél csak simán jóska és akkor nem fognak hülyének nézni.
2012. okt. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!