Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ismer valaki megbízható,...

Ismer valaki megbízható, holtakkal beszélő jóst? Saját tapasztalatok érdekelnek!

Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi azoknak a véleményére, akik nem hisznek ebben, akik azt vallják, hogy a halottak azért haltak meg, hogy ne legyen velünk kapcsolatuk, akik szerint ez badarság és felesleges pénz és idő pocsékolás... Nem tudjátok miért tettem fel ezt a kérdést, szóval NE ÍTÉLKEZZETEK!!!! Törődjetek a saját kis életetekkel és hagyjátok figyelmen kívül a kérdésemet.... Kössz.

2012. okt. 26. 21:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Bár itt már elég durva a hangulat, de tényleg vannak úgynevezett látók. Egy nagyon jó barátom halt meg nemrég, és az ő barátnője járt egyhez, azt hiszem 5x vagy 6x volt nála, és sose kért 1 forintot se. Viszont olyan dolgokat mondott, amiket senki nem tudhatott. Én igazából nem nagyon hiszek az ilyenekben, de ez elég sokkoló volt, főleg, hogy pénzt se kért soha.
2012. okt. 29. 00:12
 22/27 anonim ***** válasza:
51%
Igen, valóban létezik ilyen. :)
2012. okt. 29. 00:15
 23/27 Malats ***** válasza:
Na, volt csihi-puhi?
2012. okt. 29. 00:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem mert én gyáva, töketlen, nyomorék vagyok és nem mentem el a Feri hegyig, ahol csupán egy törékeny nő várt.
2012. okt. 29. 00:49
 25/27 rda85 ***** válasza:
53%

keress egy kórboncnokot!

Ők tudnak beszélgetni a halottakkal - bár eléggé egyoldalú a társalgás

2012. nov. 16. 21:46
 26/27 anonim ***** válasza:
A halottakkal nem lehet beszélni. Ha médiumhoz is méssz, aki megszólal, az úgy sem az elhunyt, hanem a Sátán démonai, és a hazugság fejedelme, aki mindenre képes, hogy a lelkeket megtévessze. Jól írja a Biblia, hogy a jóslás utálatos Isten előtt.
2013. jan. 25. 02:06
 27/27 anonim válasza:
Én is féltem, amíg éltem...
2013. ápr. 3. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!