Ismer valaki megbízható, holtakkal beszélő jóst? Saját tapasztalatok érdekelnek!
Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi azoknak a véleményére, akik nem hisznek ebben, akik azt vallják, hogy a halottak azért haltak meg, hogy ne legyen velünk kapcsolatuk, akik szerint ez badarság és felesleges pénz és idő pocsékolás... Nem tudjátok miért tettem fel ezt a kérdést, szóval NE ÍTÉLKEZZETEK!!!! Törődjetek a saját kis életetekkel és hagyjátok figyelmen kívül a kérdésemet.... Kössz.2012. okt. 26. 21:09
21/27 anonim válasza:
Bár itt már elég durva a hangulat, de tényleg vannak úgynevezett látók. Egy nagyon jó barátom halt meg nemrég, és az ő barátnője járt egyhez, azt hiszem 5x vagy 6x volt nála, és sose kért 1 forintot se. Viszont olyan dolgokat mondott, amiket senki nem tudhatott. Én igazából nem nagyon hiszek az ilyenekben, de ez elég sokkoló volt, főleg, hogy pénzt se kért soha.
22/27 anonim válasza:
Igen, valóban létezik ilyen. :)
24/27 anonim válasza:
Nem mert én gyáva, töketlen, nyomorék vagyok és nem mentem el a Feri hegyig, ahol csupán egy törékeny nő várt.
25/27 rda85 válasza:
keress egy kórboncnokot!
Ők tudnak beszélgetni a halottakkal - bár eléggé egyoldalú a társalgás
26/27 anonim válasza:
A halottakkal nem lehet beszélni. Ha médiumhoz is méssz, aki megszólal, az úgy sem az elhunyt, hanem a Sátán démonai, és a hazugság fejedelme, aki mindenre képes, hogy a lelkeket megtévessze. Jól írja a Biblia, hogy a jóslás utálatos Isten előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!