Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki nézi ezt a rengeteg jósos...

Ki nézi ezt a rengeteg jósos műsort az rtlen és a TV2-n?

Figyelt kérdés
Valakit ez érdekel? Szerintem ennél mélyebbre már nem is süllyedhetnek a tévék.

2012. szept. 7. 12:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én nézem néha, vessetek meg érte!:)))

Engem az érdekel, hogy kinek milyen problémája van, olyan, mint egy orvosi rendelő, ahova be lehet lesni, és kihallgatni, hogy mi a bajuk.

El szoktam gondolni, hogy én mit mondanék az illetőnek, úgy, hogy nem vagyok jós, meg ezo-guru, hanem mit tanácsolnák józan ésszel.

Meg el is szoktam szörnyedni, hogy milyen sz.ar életük van egyeseknek, megsajnálom őket.

Nekem ez olyan, mint egy szappanopera, vagy ilyesmi.

Vagy, mikor a faluban pletykálnak.

Szerintem ez egy emberi dolog, hogy szeretünk kukkolni, vagy mások életébe belenézni.

Amúgy a lelki tanácsokat is szoktam olvasni, meg az orvosi tanácsokat is.

Érdekel egyszerűen.

Kishúgommal néztük nyáron, ha nagyon untuk magunkat, aztán eljátszottuk, hogy ő a jósnő, és meg betelefonálok.

Kb. az ő szintje ez amúgy, ez a sok kézmozdulat, meg 5-4-3-2-1, "küldöm az energiát", kicsit gyerekes és hihetetlen, de ez van.

Kishúgom még csak ovis, neki ez jó, mint játék, én meg tátom a számat.

2012. szept. 8. 10:37
 22/29 A kérdező kommentje:
Én nem is azért nem nézem mert nem tartom jónak, hanem mert felidegesít. Ha az megy, rögtön elkapcsolok, még fél percet se bírok ki. :)
2012. szept. 8. 12:18
 23/29 anonim ***** válasza:
Az ember szeret kukkolni, addig se keljen saját magával foglalkoznia...
2012. szept. 8. 15:02
 24/29 anonim ***** válasza:
A társadalom szellemi szintjét híven tükrözik ezek a műsorok, jósok, Maunika show, stb. Ilyen emberekkel kell együtt élnünk ezen a Föld nevű bolygón.
2012. szept. 8. 21:49
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen az emberekkel van a gond. Viszont annál inkább a műsorszerkesztőkkel, vezető beosztású, olykor ferdehajlamú programigazgatókkal, akik a profit érdekében bármilyen szemét műsort, népbutító, semmilyen programokat tesznek adásba.

A legszomorúbb, hogy az adóból fizetett hatóságok semmit nem tesznek ez ellen, és így asszisztálnak az ország leépüléséhez. Ez a szomorú!

Persze vannak emberek, akik a profitot mindennél előrébb valónak tartják. Igen, ő rájuk gondolok.

2012. szept. 10. 06:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem lenne ilyen műsor, ha nem lenne rá igény. Az emberek nagy részéről a műsor által közvetített szellemi teljesítmény várható csak.
2012. szept. 10. 09:37
 27/29 anonim ***** válasza:
A reményt vesztett emberek belekapaszkodnak mindenbe. Nem tehet arról senki, ha alacsonyabb az intelligenciája, nem volt lehetősége tanulni, de arról sem, hogy primitív családba született. Az okosabb embereknek lenne a felelőssége, hogy ilyet ne engedjenek meg, ne engedjék adásba. Nem az emberek tehetnek róla! Azért mert mi már egy jóval iskolázottabb, intelligensebb világba születtünk, attól még nem kellene lenézni azokat az időseket, akiket átb*sznak ezek a csatak bu*zeráns áljós, aljas "emberek".
2012. szept. 10. 15:29
 28/29 anonim válasza:
Én bűvészkedem, és személyes sértésnek veszem, hogy jósnak meg varázslónak hirdetik magukat..telefonon keresztül. Nyílván vannak olyan szinten elkeseredett emberek, akik betelefonálnak, mert már semmi kiutat nem látnak, és hiszékenyek is. Be kéne tiltani, kihasználják a buta embereket...azok az emberek, akik nem biztos hogy okosabbak náluk.
2012. szept. 11. 22:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Újabb parazita Zagiba Zoltán. Érdemes megnézni a rohad*k weboldalát, az ÁRAKAT. A mocskos sz*rházi, az ilyenre miért nem rúgja rá a TEK meg a NAV az ajtót. Miért nem tesz ellene semmit a mindenkori törvényhozás???? Hogy szabadon le lehet rabolni a szerencsétlen elesett embereket?
2012. szept. 14. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!