Ki nézi ezt a rengeteg jósos műsort az rtlen és a TV2-n?
Én nézem néha, vessetek meg érte!:)))
Engem az érdekel, hogy kinek milyen problémája van, olyan, mint egy orvosi rendelő, ahova be lehet lesni, és kihallgatni, hogy mi a bajuk.
El szoktam gondolni, hogy én mit mondanék az illetőnek, úgy, hogy nem vagyok jós, meg ezo-guru, hanem mit tanácsolnák józan ésszel.
Meg el is szoktam szörnyedni, hogy milyen sz.ar életük van egyeseknek, megsajnálom őket.
Nekem ez olyan, mint egy szappanopera, vagy ilyesmi.
Vagy, mikor a faluban pletykálnak.
Szerintem ez egy emberi dolog, hogy szeretünk kukkolni, vagy mások életébe belenézni.
Amúgy a lelki tanácsokat is szoktam olvasni, meg az orvosi tanácsokat is.
Érdekel egyszerűen.
Kishúgommal néztük nyáron, ha nagyon untuk magunkat, aztán eljátszottuk, hogy ő a jósnő, és meg betelefonálok.
Kb. az ő szintje ez amúgy, ez a sok kézmozdulat, meg 5-4-3-2-1, "küldöm az energiát", kicsit gyerekes és hihetetlen, de ez van.
Kishúgom még csak ovis, neki ez jó, mint játék, én meg tátom a számat.
Nem feltétlen az emberekkel van a gond. Viszont annál inkább a műsorszerkesztőkkel, vezető beosztású, olykor ferdehajlamú programigazgatókkal, akik a profit érdekében bármilyen szemét műsort, népbutító, semmilyen programokat tesznek adásba.
A legszomorúbb, hogy az adóból fizetett hatóságok semmit nem tesznek ez ellen, és így asszisztálnak az ország leépüléséhez. Ez a szomorú!
Persze vannak emberek, akik a profitot mindennél előrébb valónak tartják. Igen, ő rájuk gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!