Hol tudnék tarot kártyát venni és kb mennyiért?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 18:14
1/2 anonim válasza:
Budapest bármelyik ezoterikus boltjában kapható vagy megrendelhető, nagyobb piacokon is találsz. Az ár változó, egyszer vettem egy csomagot 550-ért, az nagyon jó is volt elég sokáig, csak aztán... amit később vettem, az meg sokkal drágább volt és olyan, amilyen:S Szóval arra vigyázz, hogy nézz meg előtte egy mintapaklit, hogy milyenek a kártyák, a színek, a formák, a rajzolás, mert ha az nem tetszik, akkor nem fogod szívesen használni. Ne vegyél zsákbamacskát, mert úgy csak pénzkidobás az egész.
Komolyabb csomagot, könyvvel együtt olyan 4000 körül kaphatsz. Remélem, tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. júl. 22. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!