Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Milyen jóslással tudhatom meg...

Milyen jóslással tudhatom meg melyikőjük az igazi?

Figyelt kérdés
Két fiú közül kellene döntenem, de egyelőre úgy érzem mindkettőjükhöz ugyan úgy vonzódom. Érdekelne van e valamilyen jóslás amivel meg lehetne állapítani melyikőjük az igazi. Légyszi csak témába vágó normális válaszokat írjatok, nincs szükségem negatív vagy lehurrogó válaszokra köszönöm :)

#jóslás igazi szerelem
2012. aug. 8. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre szavazz a f....re
2012. aug. 8. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem érthetően írtam le na nem baj :) tényleg más válaszokat várok nem ezeket a hallgass a szívedre dumákat, jóslásokat esetleg más fajta varázslatokat.
2012. aug. 8. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Számold ki az ujjaidon vagy a ruhád gombjain! Az legalább olyan biztos,mint a jóslások!
2012. aug. 8. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne válassz, ne dönts. Van egy ilyen című könyv: Bármit választasz, a poklot választod. Azt akarja ez mondani ez a könyv, hogy várd ki, mit hoz az élet. Tehát ez esetben: Adj esélyt mindkettőnek, és meglátod, hogy a véletlenek sorozata melyikükkel fog összekötni.
2012. aug. 8. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Válassz engem, így nem kell a két fiú közül választani.

Dzsekk

2012. aug. 9. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy véglegesen ez alapján akarok dönteni, egyszerűen hajt a kíváncsiság és ki szeretném próbálni. de hogy itt néhányaknak milyen nehéz felfogni hogy légyszíves témába vágó válaszokat adjatok, és ne olyan negatív válaszokat mint hogy a jóslás nem működik. ezekkel a szövegekkel tisztában vagyok láttam már mások kérdésénél is hogy hogy leugatják őket. De még egyszer szeretnék megkérni mindenkit hogy az írjon aki ismer ilyesmit, ha nem akkor köszönöm a véleményét tartsa meg magának vagy normális formában közölje kukizások meg más szavak kísérete nélkül. Köszönöm!
2012. aug. 9. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Az igazit keresed? Akkor azt válaszd, amelyik másodjára meg tetszett, mert ha az első lenne az igazi, akkor nem szeretted volna meg a másodikat.. ;)
2012. aug. 10. 17:07
 8/8 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

A jóslás nem arra való hogy helyetted döntsön. Dönteni minden esetben neked kell. Egy hozzáértő jós segíthet a döntésben azáltal hogy segít jobban átlátni a helyzetet, megérteni a saját érzéseid, elvárásaid stb. de azt hogy melyiküket válaszd neked egyedül kell eldönteni, a jós ebben nem segíthet.

Ha szeretnél egy jósoltatni (avagy sorselemzést kérni) a kérdésben, írj egy privát üzenetet és állok rendelkezésedre, de a szíved helyett én nem beszélhetek, és döntést sem hozhatok helyetted.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. aug. 11. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!