A Mammut bevásárlóközpontban ülő jósnőknél ki járt már? Mi a véleményetek róluk? Mennyire vált be a jóslatuk?
Ostobák az emberek.
Ostobák és szűklátókörűek.
Próbálják az érzékelésen túli dolgokat áltudományosan bebizonyítani ilyen hülyeségekkel, mint amit az imént is olvashattam. Esküszöm fáj az a sok baromság, amit összehordtál.
És mi van akkor, amikor egy külföldi látóval skype-on keresztül beszélek? Mit olvas le az arcomról? Be sincs kapcsolva a kamera. De te erről semmit sem tudsz, hisz félsz megtapasztalni a megtapasztalhatatlant.
Ja hát persze, biztos közhelyes mondatokkal dobálózik. Qvára nem, erre mérget vehetsz.
Visszatérve a témához: meg vagyok velük elégedve, főleg egy szőke hajú hölggyel. Segített megérteni a helyzetem.
De az ilyen buta s*fejektől még mindig kivagyok.
Ismerősünk a múlt héten járt náluk.
A helyzetét 100%osan leírták.
Én is tervezek menni hamarosan.
A rendkívül eredeti humorú fikázóknak, meg üzenem, hogy a Természet Erői akkor is működnek, ha ők maguk éppen nem hisznek bennük ;)
Üdv, Attila (30)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!