Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Járt már valaki Lilia jósnőnél...

Járt már valaki Lilia jósnőnél? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 13:07
1 2
 11/20 anonim válasza:
40%

Amúgy meg miért ilyen parasztvakítással keresi a pénzt, aki ennyire ért hozzá?

Én biztos csinálnék egy rövidke tanfolyamot és belevetném magam a tőzsdei életbe. Egy hét alatt, kilóra megveszem a sejk alól a csili-vili, puccos kis kastélyát! :D

2012. júl. 9. 15:53
 12/20 Szimpor ***** válasza:
Nos önmagában nem értem meg miért ítéli el valaki a médiumokat vagy a jósokat ha közben ajánlja saját használatra a Tarot-t... nincs összefüggés. Szerintem ha valaki megbízik egy médiumban mert tudja, hogy "igazi", menjen csak el, mert legtöbbször sokkal könnyebb ráhangolódni az eseményre ha van valaki aki már eleve csatornája ennek. Erre jók a jósok, médiumok. Az asztrológia más tészta.
2012. júl. 10. 07:33
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Menj el Nyilas Misihez. Ő látó és tényleg tud. Nem írnám ezt, ha nem jártam volna Nála többször és bejöttek a jóslatai. Döbbenetes.
2012. júl. 15. 20:26
 14/20 anonim válasza:
55%
Én személyesen ismerem őt, sok ember lelkét széttiporta a suliban, mert az ronda vagy szegény volt. Akart már régész lenni, de dolgozott cipő boltban, és amúgy meg egy elvont goth-os, szerintem csaló....
2012. dec. 19. 16:23
 15/20 anonim válasza:
Liliánál nem jártam, de az említett két tisztánlátónál - Újfalusi Mártánál és Csaplár Péternél igen. Előbbi 20 ezer feletti óradíjjal dolgozik, utóbbi 15-ért. Márta megmondta a múltamat, teljesen pontosan. Hogy a jövőbeli megjósolt eseményekből mi fog megvalósulni, még nem tudom, viszont Péter teljesen döbbenetes módon mindent elmondott rólam, a körülményeimről, egészségügyi állapotomról, stb. Kettőjük közül Pétert tiszta szívemből ajánlom bárkinek.
2014. ápr. 3. 13:19
 16/20 anonim válasza:
Csaplár Pétert bizalommal tudom ajánlani. Ő tényleg mindent lát. Gyakorlatilag gondolatolvasó, szó szerint.
2018. jún. 26. 13:33
 17/20 anonim válasza:
100%
az U.M. nevezetű budapesti hölgy azóta már 40ezret kér, amivel önmagában nem is lenne baj, de ilyen sok pénzért cserébe nem lekezelést és ijesztgetést várna az ember, ráadásul teljesen alaptalan dolgokat hordott össze.. milyen furcsa, elég sok negatív komment volt róla különböző fórumokban a neten, és valahogy mind el lett tüntetve. hát igen, fáj az igazság :) a hatalmas arcát kell megfizetni (elég elolvasni a facebook posztjait, normális ember ennyit biztosan nem fröcsög)
2020. szept. 13. 18:30
 18/20 Captain Mona Lisa válasza:
100%

Pontosan így van 17/17!

A hölgy? velem élből lekezelő volt, az időmet semmibe vette.

Az egyik “csúnya emberes” posztja alatt megkérdeztem, gondolkodott e már el rajta, miért visszatérő téma ez nála.

Nem e véletlenül amint lent úgy fent, amint bent úgy kint?

Na, erre leugrott a parnasszusról és valódi jelleme szerint alpáriasságban megszégyenített egy halaskofát.

Már a bejutás hozzá is olyan nyakatekert, körülményes, talàn nem ok nélkül fél.

Nem bírja az építő kritikát, megszívlelés helyett vagdalkozásba kezd, persze mikor már a válasz lehetőségét elvette.

Csaplár Péter előtt viszont le a kalappal.

Tanulhatna tőle az önjelölt díva!

2021. ápr. 18. 09:20
 19/20 anonim válasza:
Újfalusi Márta jövőre vonatkozó "jóslatai" közül végül nekem semmi nem jött össze...
2022. júl. 21. 01:27
 20/20 anonim válasza:
19-es: nekem sem, milyen meglepő.. már lassan 4 éve volt de néha azóta is kísért az élmény :D
2022. okt. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!