Hogy jósolam meg hogy lessz-e férjem?
szeretném megjósolni hogy lessz-e férjem /ki lessz a férjem!
de jósolóhoz nem igen mennék , mert én nem is Magyarországon élek , és nem is akarnak elengedni a szüleim , ilyen jóslás bigyóra... mert ők nem hisznek az ilyesmiben , viszont é n annál inkább!)
ja és a válaszokban nem szeretném ha olyan szerepelne , hogy ehez még túl fiatal vagyok vagy ilyesmi , én csak kíváncsi vagyok!
13,5 L
Jóslással nem találod meg a férjeddel.
Ellenben ha tanulsz (és végre megtanulod hogy a lessz szót LESZ szónak íród) ha okosodsz, akkor olyan közegbe kerülsz ahol a hasonlóképpen gondolkodó férfiak is megfordulnak. Személyesen megismersz másokat,és akár a leendő férjedet.
A jóslás nem más,mint hiszékeny emberek becsapása, akik képesek a hiszékenységük miatt még pénzt is áldozni érte.
A lenni ige jövő időben nem lessz, hanem lesz.
Az ehhez pedig 2 H.
Sehogy.
Játszani lehet vele (gombócfőzés, ólomöntés stb), aztán hogy mennyire jön be... elég kicsi rá az esély.
Az meg, hogy lesz-e férjed, megjósolom én neked ingyen és bérmentve. Nagyon valószínű, hogy igen.
Na és ha nem lesz férjed? Akkor mivan? Manapság totál elfogadott dolog élettársi kapcsolatban lenni valakivel. Attól még lehetsz boldog, akárhogy alakítod is az életed. A lényeg, hogy azt csináld amit TE szeretnél. Ne amit mások diktálnak neked.
Ez amolyan kislányos dolog képzelődni, hogy jajjj de szép a fehér ruha, húú majd a vőlegényem így meg úgy stb. Egy dolog fehér ruhában bohóckodni sok ember előtt egy fél napig. Más dolog lehúzni 25+ évet valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!