Mik lesznek az e heti 5 lottó nyerőszámai?
Jó napot kívánok!
Hivatásos jósként tevékenykedem, megpróbálom a "lehetetlent", kitalálni az ötöslottó nyerőszámait.
Fontos megjegyezni, hogy nem csak az én részemről fontos a hit, aki megjátssza ezeket a számokat erősen kell koncentrálnia Dionüszoszra, a mámor istenére.(Ekkora nyeremény már komoly mámort okoz, na meg az utána elfogyasztott alkoholmennyiség.)
A számok megfejtésének titka:
Hónapokba tellett megfejteni, a Tejútrendszer laktóztartalmának arányát kellett összehasonlítani a Hold sajttartalmával, közben a Föld golyó formájából adódó erőt hatványozni az egymilliószoros pénzenergiával, majd a Bermuda háromszögben eltűnt hajók egyik árbocára gyertyát gyújtani, közben az Öszödi beszéd tartalmát hangosan mormolni. Rá 2 napra egy nokiás-dobozban 1 szál szalámi mellett megjelent a pergamen ami a számokat tartalmazza:
24 68 47 85 11
Kedves kérdező a nyerő számok megtalálása nem egyszerű. A kézi húzásét tudnám csak megmondani a gépi tényleg a véletlen műve. Én nem akarok gazdag lenni elég nekem a havi nettó 2,5millió forintos keresetem . De hogy tudd miért van az hogy én ennyit keresek azt megtudod majd ha megjátszod a számokat. Csak a válaszom annyiban nem lesz tökéletes hogy ezek a számok a hatos lottóra vonatkoznak .
Megvizsgáltam mind a 6 húzó embert megálapítottam mind a 6 jobb kezes , majd elmentem a családjukhoz mint porszívó ügynök és megtudtam minden szoksáukat a húzó embereknek melyiknek remeg a keze vagy éppen a szekrényből álltalában melyik poharat veszik le , mennyire babonásak , hogy nyissák ki az ajtót hogyan gondolkoznak , idegesek , vagy nyugottak ..... sorolhatnám . Tehát mindet megtudtam róluk . Orvosnak álcázva magam olyan méréseket is el tudtam rajtuk végezni hogy ezzekkel az adatokkal biztosan tudom merre fognak nyúlni mennyire fognak beletúrni.
Ezután jött a neheze: Meg kellett álípítanom hogy a golyók hogy helyezkednek el abban a "pörgetőben" Vissza kellett vagy 50 adást néznem és eggyik ott dolgozó "barátomtól" sokat megtudtam így megtudtam hogy a golyókat ha egy kordináta rendszerben ábrázoljuk hol helyzkednek majd el a műsor elején. Ezután már csak a "pörgető" embert kellett megvizsgálnom olyan alaposan mint a "húzó" embereket. Kiszámoltam hogy fognak a golyók érkezni a "pörgető" ember pörgetéséből. Azt is meglípítottam kicsi erősebben pörgeti meg néha kiszámoltam ez milyen időközönként van és hogy milyen helyzetekben. ezután már csak a 6 nyerő számot kellett le írnom egy papírra: 16 30 28 21 1 8
hát srácok egy kibeb@szarintott számot sem találtunk el, csak én a 89-et a saját tippemet :D
ezzennel befejzetem ezt a hazug átverést, amit lottónak hívnak :)
köszönöm a közremúkodést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!