Mit rejt a jövőm a lovaglásban?
Figyelt kérdés
1998-ban születtem és meg szeretném tudni h mit rejt a jövőm a lovaglásban ? Sikeres leszek vagy nem ?2012. jún. 5. 19:17
1/8 anonim 

válasza:

Majd biztos fog itt bárki ingyen jósolni neked xD
2/8 anonim 

válasza:

Nem ettől függ. Edzel, tehetséges vagy, jól csinálod. Ettől függ.
3/8 anonim 

válasza:

A jövőt nem lehet megmondani. Páran majd megpróbálják veled elhitetni, de jövendőmondás nem létezik. Gyakorolj szorgalmasan, kitartóan, akkor sikeres lehetsz.
4/8 anonim 

válasza:

Na szerinted mit rejt a jövőm a pékcukrászatban? 1932-ben születtem... kicsilány ez több mint butaság, érted? Ezen az oldalon te a csúnyabácsiktól nem kapsz komoly válaszokat.
5/8 anonim 

válasza:

Új szexuális távlatok nyílnak előtted, amikor felülsz a lóra.
6/8 anonim válasza:
A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
Ezen besírtam :DDDDDDDDD
7/8 anonim 

válasza:

Ennek semmi köze ahhoz, hogy mikor születtél. Nem lehet így megmondani, hogy mit rejt a jövőd.
A lovaglás kemény sport, küzdeni kell, bátorság kell, szorgalom, tehetség és sok már minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!