Nyerek holnap a lottón 2.7 milliárdot?
Figyelt kérdés
Küldjetek nekem energiát, csít, jedi-erőt, szentlelket, vagy bármit, amiben hisztek, hogy nyerjek! :)2012. ápr. 20. 14:26
21/38 A kérdező kommentje:
Ma nem nyertünk, de jövő héten újra megpróbáljuk. Addig gyakoroljátok az energiaösszpontosítást! :)
2012. ápr. 21. 19:44
22/38 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz oldalhoz fordultál. Kérhetnél hitgyülis, jehovás, szcientológus, sith-es, replikátoros segítséget. Hátha ők több sikerrel járnak..
23/38 A kérdező kommentje:
Ez egy ökumenikus rendezvény, mindenkit várok, a sötét oldal támogatását is.
2012. ápr. 21. 20:08
26/38 A kérdező kommentje:
Ne p öcsfejezz itt öcsike, hanem gyakorold a meditációt, és jövő szombaton küldj energiát.
2012. ápr. 22. 17:23
27/38 anonim válasza:
A lottóban max az ingázás segíthet. Én egyszer kitöltöttem egy ötöts, és egy hatos lottó szelvényt, mindkettőt ingázásal, és a hatoson négy, az ötösön 3 találatom volt, a többi szám pedig mind KÖZVETLENÜL mellette volt. Nagyon durva volt, alig hittem el. Kaptam pénzt ugyebár, de ez nem a főnyeremény. Nah mindegy, ez pont szilveszter környékén volt, azóta nem lottóztam. Nekem nem a pénz kell, hanem bizonyítani akartam az inga működőképességét, és szerintem ezzel sikerült.
28/38 anonim válasza:
IGEEEEEEEEEEEEEEEEN!! ÉN VISZONT NYERTEM!!
erő legyen veletek barátim. peace.
búcsúzóul: YEEAAAAAAAAAAAH!!!
NYERTEM A LOTTÓN GAZDAG VAGYOK IJÁIJÁÓÓÓÓ
30/38 anonim válasza:
#29-nek
Holnap szombat! Péntek ma van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!