Milyen a hiteles jós?
Szerintem:
- mivel ez egy női principium ezért az illető nő
- sosem jósol Tv-ben,telefonon, csak személyesen
- nem villog a médiákban,hanem teszi csendben a dolgát
- nem hiteget azzal,hogy az anyja ,a nagyanyja az ük anyja is már jósolt és boszorkány volt
- mielőtt hozzámész szellemileg és lelkileg rákészül
- tény hogy ez egy vele született adottság ,ami fejleszthető
- nem tingli-tangli tanfolyamokon tanulható
- nincs a kártyájára + segéd szöveg felírva(aki tudja az tudja )
- nem csillagászati összegeket kér,mert hisz a tudásában annyira,hogy tudja úgy is meglesznek vele elégedve és ajánlani fogják egyre jobban és jobban
- de aki igazán lelki ismeretes ,azt mondja a végén –Adj annyit amennyit te tudsz !
Nálam az a tény, hogy pénzt kér, önmagában kizárja a tényt, hogy ő hiteles jós :D
Aki tud jósolni, és tényleg látja a jövőt, az pontosan tudhatná, hogy becsületes úton hol tud annyi pénzt szerezni, amivel fenntarthatja magát :)
Az meg, hogy miért lehet csak nő, hát nekem magas :D
Kedves Sir Butcher !
Köszönöm a Te válaszodat,véleményedet is.
Ha csak 1 olyan ember aki az olvasottak alapján megfontoltabban válasz jósnőt ,már elértem a szándékom .A hitelesség a kritériumok és legfőképpen adott információt jelenti.
Ha a kapott információ a múltaddal, jeleneddel kapcsolatban nem csak általánosság,hanem minél több konkrétumot tartalmaz azon már lemérhető a jós tudása. A jövővel kapcsolatban az infó ,meg kell várni ,hogy bekövetkezik e .Aztán a saját szabad akaratod szerint kezelheted. Nos az adok-kapoknak meg kell lennie még ha csak egy jelképes összegről is legyen szó! Tessenek csak megmondani ,visszajelezni a jósnak mennyire jött be a jóslása.
További szép napot mindenkinek még az arrogáns,kötekedő válaszadóknak is !
’’Minden negatív gondolat és érzés amit magadban táplálsz más iránt ,azzal csak saját magadnak ártasz,,
Hiteles jos: Mindenkinek sajat maga!
Ahhoz nem kell jos, hogy tudjam amit elvetettem azt fogom learatni!!
Diavolino44
Aki némileg bennfentes az tudja ,hogy igazán egy jós sem jósol saját magának !
Némileg ez olyan,mint ha a sebész saját magát műtené.
Saját érzéseik,gondolataik, az adottságuk olyannyira kihat a kivetésre,hogy az nem a valóságot mutatná.
# 13/14 Id.: Egyébként, már az a tény hogy minden ember egyedi, kizárja azt, hogy valami alapján megmondja a jövőt valaki – nem így van, az emberi individuum nem zárja ki a jóslás tényét
Id.: emberi viselkedés törvényszerűségei tulajdonképpen nem léteznek, még nagy tömegekben is ritkán bizonyíthatóak vagy beazonosíthatóak- pedig manapság a nagy multinacionális cégek sok pénz fektetnek a kutatásaikba ,hogy’’ megjósolják,, a nagy embertömegek mit és hogyan vásárolnának. (amúgy komoly üzletemberek,politikusok, anno hadvezérek,uralkodok is jártak jósokhoz)
Id.: "Akár a gyógyítás ,jóslás stb.egy talentum amit Istentől kapsz,hogy segít másokon" Istentől ilyet senki nem kap- miért mert te ebben nem hiszel
Te is és mindenki kapott istentől valamiféle talentumot.
Ez mindenkinél más ,gondoljunk csak pl. a különböző tehetség kutató versenyekre ,valaki csodálatos Isteni adottsággal ,talentummal ,tehetséggel előad egy opera áriát.
Mindenki legalább egy valamiben tehetséges csak ki kell hoznunk magunkból.
Az hogy melyik jós honnét kapja az információt erre több teória létezik:
- rátud csatlakozni az AKASA-ra
/Az kasa-krónika olyan tudati dimenzió, amely az egyes lelkekről és az útjukról készült rezgés-feljegyzéseket tartalmazza. Tudástár, ahol megtalálható minden, amit az összes lélek a létezése során valaha gondolt, mondott és tett – valamint minden jövőbeni lehetősége./
- kaphat segítséget a fény angyalaitól,de ugyanúgy a sötét oldaltól is
- egy halott rokon is segíthet
Érzéken túli érzékelés témaköre még sok megválaszolatlan kérdésre vár.
Első sorban azok véleményét várom ebben a topikban,akiknek megtapasztalásaik vannak jósokkal kapcsolatosan pro-kontra !!!
"Istentől ilyet senki nem kap- miért mert te ebben nem hiszel"
Kedves kérdező, Te arról az Istenről beszélsz amely a Bibliában azt mondja Jánoson keresztül az embereknek, hogy csak az igaz isteni próféciákban higgyenek, és azt mondja hogy lesznek majd hamis próféták és kik jósokhoz járnak, ha jól emlékszem...
Nos én sok mindent olvastam már, sok témában, megvan a magam hite, ugyanakkor nem vetem el másnak a hitét.
Viszont az nem hit, hogy Te valaki, vagy valami által látni fogod a jövőt, erre nem alapozhat senki. Ha valakinek nagyon erős intuíciós képessége van, plusz ehhez igazi matematikus, józan észjárása, az esetleg meg tudja mondani a nagyon közeli jövőt, ha önerőből áll neki.
Ez az egyik oldala, amiért valószínűleg azt írtad hogy mert én nem hiszek benne.
Nos, a másik, hogy hiszem hogy léteznek olyanok akik kapták ezt a képességet, de legyen az áldás vagy átok számukra, akkor is fennáll egy két probléma; 1. Nem véletlenül kapták a tehetségüket, így nem véletlen az sem hogy kiknek "jósolnak". 2. Ha ez így van, az olyan jós, aki bárkinek jósol, aki őt felkeresi, legyen akármilyen is a körítés, nem hiteles. Ha egy "jós", keresne fel engem, vagy bárkit, akár téged, akkor már valami van. Mert ugye nem hiszed, hogy akiben megvan a képesség, az potom pénzekért fog bárkinek jósolni, aki kopogtat az ajtaján? Nem azt mondom hogy nem lehet szüksége erre, mert egy "jóslással" megteremthetné az anyagi biztonságát, de gondoljunk már bele, ha valaki látja a jövőt, akár egy emberét, akár tömegekét, az nyugodtan fog ülni a székébe, azt hirdetve hogy; "Látom a jövőt!", és ennyi, én magam részéről bekakálnák, még ha velem született is a képesség, emberként minimum megzavarodnék, és inkább meg sem említeném. Ha létezne a Te kritériumaid alapján, hiteles ember ebben a szakmában, szerintem Te magad is komolyan meglepődnél, ha meg valaki megmondja a jövődet, úgy hogy az be is bizonyosodik számodra, hogy igazat mondott, erősen kétlem hogy valaha valakinek elmondanád, szerintem konkrétan megőrülne egy ember ettől a tudattól, és egyáltalán nem véletlen, hogy csak arra vagyunk képesek, hogy a múltat, és a jelent lássuk. Ha ez létezne ebben a formában, az olyan lenne mint a regressziós hipnózis, amivel előző életeinkre lehet emlékezni, tulajdonképpen, ez az elménk megerőszakolása.
Ha szükség van ilyen tudásra egy embernek, az magától jön, igen vannak dolgok amiért meg kell küzdeni, de ez nem az, előfordulhat mondjuk, hogy ahhoz hogy megkapd, neked kell egy olyan lépést tenned hogy mondjuk felhívsz egy jóst, de ha ez valóban Isten segítségével történik, akkor rég nem fogsz olyan dolgokon gondolkodni mint; "Vajon igazat mondott e?". Sokkal inkább tisztán látnád, hogy ebben a helyzetben, az ember aki megjósol a Te jövődben valamit, az csak egy eszköz, és a szomszéd, vagy családtag, vagy akár ismeretlen is lehet ez az eszköz, mondjuk véletlenül egy jós is akit felkeresel. Attól még könnyen lehet, hogy a másik embernek már nem fog ilyen hatékonysággal jövendőt mondani. Ez ugyan az mint az Isteni szikra... Amikor megszáll az ihlet... Csak jelen esetben a jósnak jön a szikra.
Akasha krónikákról is hallottam egyet s mást. Amit leírtál körülbelül hasonló ahhoz, amit én olvastam róla. Még annyit hozzátennék, hogy az is ott van, persze állítólag, ami történt eddig a történelem folyamán, teljes igazságában minden esemény, illetve olyan tudás, amellyel rengeteg gond megoldható lett volna a múltban, megoldható lenne most, és a jövőben is. Ugyanakkor amit még olvastam a témában, az az hogy ugye kell egy bizonyos érettség, bölcsesség hogy oda "bejuss". Nem nagyon feszegetném a témát, de nekem bűzlik benne valami, könnyen lehet hogy ez az a tárhely ahonnan, ahogy fentebb írtam, kapjuk az Isteni szikrát, és az ihletet kapják az alkotók. A lényeg, hogy ha ezt veszem alapul is két kérdésem van: Miért nem szabadítják fel, legalább azt a tudást amire éppen szükség van a Földön, hogy kilábaljunk ebből a jelenlegi helyzetből? Meg is válaszolom; Nyilván azért mert nem lehet, aki tud "olvasni" a krónikákban, megvan neki engedve, az megérti azt is, hogy ezt a tudást nem kaphatja meg mindenki akinek szüksége lenne rá, és itt jön a következő kérdés; Az akinek "meg van engedve" hogy bizonyos információkat tovább adjon az embereknek, illetve hogy bizonyos információkat lásson a krónikákban, mondjuk egy jós, az máris tudomásában van annak, hogy pályafutása alatt kik fognak bemenni hozzá, hogy tényleg a megfelelő személyek fogják felkeresni, akiknek mondanivalója van, vagy nem pont csak azok, de Ők mindenképpen? Ez bármilyen "szinten" áll is az ember nem lehetséges, így adódik a válasz, hogy valamiképpen Ő fogja "keresni" az embert. Az hogy mi van ha nem feltétlen szükséges megtudnia valakinek a jövőjét, még akkor sem ha meg van engedve hogy elmondják neki, így a jósnak mindegy felkeresi e, vagy sem, nem állja meg a helyét, ha azt vesszük hogy nem véletlen, tehát tervezett, és tudjuk mi lesz ha egy terv nem válik be. Tehát megint ott tartunk hogy aki árulja ezt a tehetséget, az csak kuruzsló lehet, aki pedig valóban a jövőt tudja, bármit is ismer saját, vagy mások jövőjéből, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy addig is foglalkozik ezzel a jóstémával, ameddig nem szükséges, és ha elvégezte rábízott "hírnök" feladatát, ugyanígy nem fog ezzel foglalkozni, mivel ugye információ korlát miatt nem lehetséges az, hogy ezt megtegye.
"- kaphat segítséget a fény angyalaitól,de ugyanúgy a sötét oldaltól is" Ezt a mondatodat kétszer is meggondoltam, mielőtt elkezdtem volna választ írni rá. De kevés az infóm, nem tudom hogy értetted. Segítséget kaphat minkét oldalról, de kíváncsi lennék hogy vélekedsz, és mit tudsz a két "oldalról", ha ezt meg lehet így fogalmazni. A legnagyobb változásokat, legyen az fizikai, vagy szellemi, a legnagyobb súrlódás okozza. Ebből kiindulva, gondolj bele, milyen kényelmes lenne annak, aki a mennyországba jut, mondhatni "passzolna oda". És akkor mi van a pokollal? Oda nem passzol elvileg senki, vagy épp, az nem passzol senkihez, mondhatni igen erős a súrlódás azzal aki ott találja magát. Azt akarom mondani, hogy a pokol csak egy szakasz, az Út során, azoknak, akiknek szükséges hogy megjárják ezt a részt, akiknek KELL. Hogy tovább fejlődhessen az ember. De szerintem, ha úgy vesszük hogy ez tényleg az Út része, akkor butaság azt hinni hogy ebből áll, a két oldalból, feketéből, és fehérből, és nincs szürke, mert bizony hogy van. Valóban keveset tudunk, még kevesebbet tudunk bizonyítani, de ez a rend, a természet rendje. Végezetül csak ennyit: 7 alapszín, 7 alaphang, 777 > Jézus, 7 alapíz, 7 alap mértékegység, 7 alapillat, 7 alapérzelem, sorolhatnám. Mint mondtam, nem csak 2 oldal van, nem csak egyszerűen menny, és pokol, ezek csupán az Út adott szakaszai, talán onnan tudjuk ezt, hogy néhány évezreddel ezelőtt kaptunk egy kis tudást Istentől, vagy a krónikákból, ember legyen a talpán, aki mindezt átlátja, és "jósként" tudja hasznosítani...:)
Én egy ilyen "jóshoz" járok...de őket inkább látónak hívják,mint jósnak...=)
Az összes pont,amit leírtál,illik rá...=)
Elfoglalt voltam mostanság,itt vagyok!
Szia # 15/17 !
Id.: Ha ez így van, az olyan jós, aki bárkinek jósol, aki őt felkeresi, legyen akármilyen is a körítés, nem hiteles. – ez nem így van!
A hitelesség a mondottak alapján mérhető , és nem bárkinek . A hiteles jósnak nem kell körítés-’’jó cégérnek nem kell reklám,,
Nem jósol bárkinek –depressziós,mentális zavarokban szenvedő,kábítószer hatása alatt lévő személyeknek soha!
Kedves válaszoló egy kicsit túl bonyolítod,dimenzionálod a jóslást. Egy kis mankó az elbizonytalanodottnak,segítség ha nem látod a helyzetedet reálisnak,ha nem vagy tisztában a körülötted lévő emberek hozzád fűződő gondolataival,érzelmeivel.
Lehet egy figyelmeztetés mit kerüljél el. De mindenkinek a saját szabad akarata szerint kell kezelnie a hallottakat.
Id: "- kaphat segítséget a fény angyalaitól,de ugyanúgy a sötét oldaltól is"
A sötét oldal alatt a bukott angyalokat,démonokat stb. gondoltam. Amikor elindulsz a spirituális úton ,keresgélsz,tapasztalsz azt tudni illik. A lelkeddel,szellemeddel a kapcsolatot keresik mind a két oldalon levőek. Sajnos akad olyanok ,akik ’’bekattantak,, megőrültek.
Azt mondják a diliházakban lévők 90%-át kamraoldással meglehet gyógyítani.
Nem a témához tartozik jó magam voltam karma oldáson. Ebben az esetben is a hiteles szót használnám.Egyedűl csak velem foglalkozott,7 órán át (bármenyi idő is kellet volna ) csak 5.000,-ft kért érte. Halottam olyanokról akik csoportos foglalkozást keretében csinálják ugyanezt, és volt aki nem szégyellt 100.000,-et elkérni !
Senkinek nem mondtam mégis kaptam visszajelzést,hogy akinél voltam hiteles és magam is megtapasztaltam a hatását.
Szia # 16/17 !
Ennek örülök ! meglehet tudni ki ő-priviben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!