Jósnőt keresek Kecskeméten. Tudsz ajánlani valakit?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 11:29
1/8 anonim válasza:
A műkertvárosi farkaskutyás nénit ismered? c.kártya, vagy Tege Zsuzsa tenyér.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem.
Jól értem, hogy két különböző személyről van szó?
Te voltál már valamelyiknél? Milyen tapasztalatod van?
Privát üzenetben el tudnád küldeni az elérhetőségeiket?
Köszi szépen.
2012. ápr. 16. 12:30
3/8 anonim válasza:
Én vállalom, jósolok neked ha gondolod
4/8 A kérdező kommentje:
Érdekelne.
Írnál egy privát üzenetet a részletekkel kapcsolatban?
Köszi.
2012. ápr. 17. 12:34
5/8 anonim válasza:
Mi ez a jósnő mánia?Mindenki jósnőhöz szaladgál. Az életedet te alakítod...
6/8 anonim válasza:
Mond kérdező olyan sok felesleges pénzed van ilyen butaságra kidobni? Inkább küld el nekem, úgy is szükségem lenne rá a kisebbik unokámnak kellene egy szép kis öltöny, hogy ha fellép, akkor csinos legyen-- annak legalább lenne látszata és meghívnálak a szintetizátor szereplésére. Fantasztikusan játszik rockot, csacsacsát,rumbát, Richárd Rederman- számokat.12 éves lesz.
7/8 Tom Benko válasza:
Nem. Senkit nem ajánlok. Ha ennyi felesleges pénzed van, idd el, jobban jársz. Vagy küldd nekem. Akkor mindketten jobban járunk.
8/8 anonim válasza:
Én jósnő vagyok, szívesen segítek neked, neten keresztül onlájn jóslok. Pénzt előre kell utalni egy svájci számlára, személyes találkozó kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!