Hihetetlen, de a székletem közli a jövőt! Más is tapasztalt ilyet?
Pár hete vettem észre, hogy a székletem jelezni próbál nekem, először csak egy C betűt rajzolt ki, pár napra rá a párom meglepett engem egy Ciprusi utazással!
Először azt gondoltam véletlen, de miután kirajzolódott egy V betű, gondoltam szerencsét próbálok vele és a Való Világba küldök egy szavazós SMS-t (Veronikára szavaztam, a betű miatt) és hihetetlen, de nyertem a szavazatommal egy wellness hétvégét!
Most eléggé beindultam, már szándékosan hashajtót fogyasztok, hogy minél jobban megismerjem a sorsomat! Húsvét alkalmával kijött egy kereszt, és utána egyazon nap egy kilences! Vajon ez mit jelenthet?
Sztem 9 nap múlva meghalsz/meghal vki :p
Az uncsi tesom teából jósol. Pl dgyszer a teafüböl kirajzolodott neki egy hoember (nyaron) es akkor megyunk az autoval es latunk egy jegkremes plakat egy hoemberrel xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!