Ti hisztek a TV2-s Ezo TV-ben és az RTL Klub-os Asztro Show-ban?
Az ilyen TV-s ezotériás, jós és egyéb hasonló témájú műsorok, ahogy általában a TV-ben minden műsor CSAK A PÉNZRŐL SZÓL. Ezért az okos ember nem néz és legfőképpen nem telefonál be ilyen műsorokba, és ezáltal tovább gazdagítva a csatornát és az ilyen műsorok készítőit, akik a színfalak mögött csak röhögnek a sok hiszékeny betelefonálón. De, aki már belepillantott az ilyen műsorokba, az bizonyára tapasztalta, hogy főleg nyugdíjasok telefonálgatnak be, akik szinte mindent elhisznek. Az ilyen műsorok épp az ilyen emberekből tartják fenn magukat.
Én nem vagyok ellene az ezotériának és az ezzel kapcsolatos témáknak, sőt ezek nagyon is létező és működő dolgok, csak nagyon sok ezen a területen a csaló, akik kihasználják a hiszékeny és/vagy kétségbe esett embereket, ezen kívül rontják annak a nagyon kevés szakembernek a hitelét, akik valóban hiteles művelői a területnek.
Egy komoly, hiteles, valódi tudással rendelkező szakember nem fog elmenni egy akármilyen TV-s betelefonálós műsorba produkálni magát, hisz az igen csak degradáló és hitelrontó lenne a számára, valamint nincs is rá szüksége. Miért? Mert egy jó szakembernek, legyen szó bármilyen szakmáról is kiterjedt ügyfélköre van így nem szorul rá.
Aki valóban szeretne ilyen szolgáltatásokat igénybe venni az ne a betelefonálós műsorokat válassza, hanem keressen fel személyesen egyet. Persze nehéz találni jó szakembert mert sok a sarlatán. Biztos, hogy többet ki kell próbálni, míg rá lel az ember egy hitelesre.
Nemrég bukkantam erre a videóra. Ha bárki fel akar hívni TV-s jósműsort, az előbb nézze meg ezt a videót mert tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!