Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti hisztek a TV2-s Ezo TV-ben...

Ti hisztek a TV2-s Ezo TV-ben és az RTL Klub-os Asztro Show-ban?

Figyelt kérdés
Ilyenek, hogy: rontásvizsgálat, pénzenergia, jólét és sikermágia, gazdagságmágia, stb. ezek szerintetek igazak, vagy csak kamu az egész?

2012. márc. 1. 11:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
itt jart egy kocsog ezo teves es lepontozott mindenkit:p
2012. márc. 1. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:
tiszta dzsihad b+ :)
2012. márc. 1. 16:37
 13/22 anonim ***** válasza:
....nem kell hinnem benne, csak felkapcsolom és látom.
2012. márc. 1. 23:55
 14/22 anonim ***** válasza:
szia! Ezekben a tv-s dolgokban nem tudok hinni, ugyanakkor tudom, hogy vannak jó jósok, ezoterikus "szak"emberek, ők viszont nem kell hogy a televízióban szerepeljenek. Sőt. Nem gondolom, hogy televízión keresztül rá lehet hangolódni bárkire is. A hölgy, akihez én járok, már képes rámhangolódni ha kérem, de megbeszéltük, hogy ez is csak több személyes kontaktus után lehetséges.
2012. márc. 2. 13:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hiszek,sőt vérlázítónak tartom ehez asszisztálnak a tv csatornák.Simán pénz lehúzás,de sok a kapzsi tudatlan ember aki ezektől koklerektől várja a megváltást.Ide már orvos sem kell,ez a lamoni kivételes svihák.Látja kinek van daganata rossz foga:))Megélhetési bűnözök,büntetni kéne őket ez CSALÁS!oszt jöhet az ezós lepontozni:)))
2012. márc. 5. 08:35
 16/22 anonim ***** válasza:
na ez gyorsan ment:))1pontom van:))))))))))))))lehet tudni ki és hogy pontozott le??:)tiszta ovóda:)))
2012. márc. 5. 08:42
 17/22 anonim válasza:

Az ilyen TV-s ezotériás, jós és egyéb hasonló témájú műsorok, ahogy általában a TV-ben minden műsor CSAK A PÉNZRŐL SZÓL. Ezért az okos ember nem néz és legfőképpen nem telefonál be ilyen műsorokba, és ezáltal tovább gazdagítva a csatornát és az ilyen műsorok készítőit, akik a színfalak mögött csak röhögnek a sok hiszékeny betelefonálón. De, aki már belepillantott az ilyen műsorokba, az bizonyára tapasztalta, hogy főleg nyugdíjasok telefonálgatnak be, akik szinte mindent elhisznek. Az ilyen műsorok épp az ilyen emberekből tartják fenn magukat.

Én nem vagyok ellene az ezotériának és az ezzel kapcsolatos témáknak, sőt ezek nagyon is létező és működő dolgok, csak nagyon sok ezen a területen a csaló, akik kihasználják a hiszékeny és/vagy kétségbe esett embereket, ezen kívül rontják annak a nagyon kevés szakembernek a hitelét, akik valóban hiteles művelői a területnek.

Egy komoly, hiteles, valódi tudással rendelkező szakember nem fog elmenni egy akármilyen TV-s betelefonálós műsorba produkálni magát, hisz az igen csak degradáló és hitelrontó lenne a számára, valamint nincs is rá szüksége. Miért? Mert egy jó szakembernek, legyen szó bármilyen szakmáról is kiterjedt ügyfélköre van így nem szorul rá.

Aki valóban szeretne ilyen szolgáltatásokat igénybe venni az ne a betelefonálós műsorokat válassza, hanem keressen fel személyesen egyet. Persze nehéz találni jó szakembert mert sok a sarlatán. Biztos, hogy többet ki kell próbálni, míg rá lel az ember egy hitelesre.

2012. márc. 5. 12:56
 18/22 Abygel90 válasza:
Hülyeség! Ráadásul én úgy hallottam hogy minden műsor ideje alatt valamikor egy rövidke időre nagyon apró betűvel fel van tüntetve, hogy ez kamu.
2012. márc. 20. 15:49
 19/22 anonim válasza:

Nemrég bukkantam erre a videóra. Ha bárki fel akar hívni TV-s jósműsort, az előbb nézze meg ezt a videót mert tanulságos.

http://www.youtube.com/watch?v=ngoGFVJ7pkk

2012. márc. 22. 05:05
 20/22 19gal_balazs97 válasza:
Nem de most is nézem mert vicces :D
2013. ápr. 2. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!