Szerintetek, hogy lehet beindítani egy ezoterikus vállalkozást?
Mások hitét mindig is tiszteletben tartottam (buddhista, zsidó, keresztény) de a telejósdás Energiajuci, Csillaghórusz Marika és egyéb főboszorkák hívogatása pénzenergiáért és szerelmi kötésért tényleg nem érthető számomra. És a hittől még csak azért is távol van, mert ezért PÉNZT szednek. Aki elhiszi, hogy 25.000 forintért sorsjavító konzultációra van szüksége, az tényleg olyan is. Intoleráns vagyok az ilyenekkel szemben, ez igaz. Lehet hülye és gyökér is vagyok, de mindenképp többre tartom magam azoknál, akik erre költik a pénzüket/ezzel rabolnak másoktól.
Van, aki elmegy valami templomba és foházkodik valaki/valamihez. Van, aki egy szép követ talál, szerencsehozó képességet tulajdonít neki és hordja magánál. És vannak a hülyék, akik megveszik a feltöltött energiakristályt és a Radiesztétától a károsenergiablokkolót.
"a telejósdás Energiajuci, Csillaghórusz Marika és egyéb főboszorkák hívogatása pénzenergiáért és szerelmi kötésért tényleg nem érthető számomra"
Szerintem a kérdező nem ilyen vállalkozást szeretne indítani... ne általánosíts. Nem ezoterikus vállalkozások között is rengeteg átverés, csalás van, mégsem bélyegzik meg miattuk az összes többit (csak egyes területeken, de sokszor ott is alaptalanul).
Üdv!
Leftlegged Player :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!