Tenyérvonal mennyire igaz?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 14:06
1/6 anonim válasza:
szerintem létezik. nekem is van pár vonal a tenyeremen
2/6 anonim válasza:
és amit látok azt csak elhiszem legtöbb esetben
3/6 anonim válasza:
Magzatkorban már kialakul, ahogy összeforr az embrió testfelülete. Szóval mindenkinek van, igazi.
Legközelebb megfelelő helyen, az egészség témakörben tedd fel.
4/6 anonim válasza:
Hát legalább annyira mint a tenyér.
5/6 anonim válasza:
Úgy érted, mennyire van a tenyérjóslásnak igazságtartalma? Nos, én érdekesnek tartom, de nem tudom, hogy mennyi hitelt lehet neki adni. Minden forrás mást mond. Pl egy barátnőm két tenyérjóshoz is elment. Az egyik azt mondta, hogy harmincévesen meghal, a másik meg azt, hogy hosszú, békés öregkora lesz...
6/6 anonim válasza:
A tenyérjóslás valóságtartalma pont annyi, mint hogy a hajszálak számát elosztva 318,5-lel megkapjuk az IQ és az életkorunk szorzatának és összegének hányadosát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!