Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt jóslás szakértő? Be...

Van itt jóslás szakértő? Be következik a jóslat vagy megakadályozhatom?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben hiszek a cigány kártyának.Tegnap azt mondta hogy az élet társam szerelmes lessz másba..Órákig sirtam persze 100szor ugyan azt adta ki.A párom nem hisz benne.A gép elé vonszoltam és ugyan azt adta neki is.Azt mondta nem kockáztatna minket.(lányunkat).Reménykedjek hogy nem teljesedik be a jóslat?
2011. nov. 17. 08:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy megnyugtattatok.Ma egész nap a bánat evett.. Sajnos hiszek benne... Volt már saját cigány kártyám.Úgy történtek a dolgok ahogyan én azt kiolvastam. Egyszer csak elkezdtem félni magam sem tudtam mitől.Utána olvastam hogy a gonosszal vettem fel a kapcsolatot... Ki dobtam a kártyát.Kidobtam az ajtón és most bejött az ablakon.Én most megpróbálok abban hinni hogy nem válik be feltétlenűl.Mert nem engedem.
2011. nov. 17. 18:58
 12/19 bleed ***** válasza:

ja a jövő alakitható!!!!!!!!!! csak ezt mindenki elfelejti hogy amit kihoz a kártya az nem feltétlenül fog ugy is történni.. különben mi értelme lenne jóslásnak ha akármit csinálsz egy előre meghatározott sorsod van?

én meg az iylen netes jós káttyákba nem igazán hiszek én magamnak vetem az a biztos..

2011. nov. 18. 08:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Az életedet próbáld úgy elképzelni, mintha egy lakásban élnéd. Vannak korlátok(falat nem tudod elmozdítani, de) számtalan lehetőséged is van. /Korlátok alatt azt értem, hogy ha valaki balerina szeretne lenni, de ritmus, se hallása nincs, ráadásul két bal lábbal született/ azt hogy a lakásban jól érzed e magad, és egy harmonikus környezet vesz körül, vagy tele van kosszal szeméttel, az már rajtad áll. Nem kell jósokhoz menned, ha ennyire hatása alá kerülsz, hanem járj nyitott szemmel, vegyél észre minden lehetőséget, hogy az életminőségeden tudj változtatni. Ha valaki elhagy, az hagy menjen, , de ha te ezt a jóslást elfogadod és savanyú ábrázattal jársz kell és még a féltékenység is felüti a fejét, akkor biztosan elhagy. Irányítsad az életedet, és ne hagyd, hogy mások sodorjanak bele olyan dolgokba, amit éppen el akarsz kerülni
2011. nov. 18. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
A sorsod mindig a te kezedben van, a jóslat csak egy lehetséges alternatíva. Itt például téged meg is téveszthet ha nem megfelelő ember használja a kártyát. Hagy ne soroljam a hozzá nemértőket és a sarlatánokat.
2011. nov. 18. 19:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nézz széjjel, egy hétvégi tanfolyamon valamit összeszednek és ilyen csajokon meggazdagodnak. Olyan bazár van ezen a területen, hogy mindenkit óvnék tőle
2011. nov. 18. 22:00
 16/19 _Jessy_ ***** válasza:
"Órákig sirtam persze 100szor ugyan azt adta ki..." Nem kell megijedni! Beragadt a véletlenszám-generátor, mert xarul írták meg a programot. Velem is megesik, ezért szoktam Debug-olni :)
2011. nov. 18. 23:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem akarom kritizálni a hitedet, mert nem. Ha hiszel a cigánykártyában, akkor hiszel benne. Képzeld 50% annak az esélye, hogy az élettársad valaki másba szeret bele. Vagy igen vagy nem. Ha te ezt elfogadod és elfordulsz a társadtól, akkor valószínűleg bekövetkezik. Ha reménykedsz benne, hogy ne történjen meg, akkor annyira nem valószínű, hogy bekövetkezik. Nem mondom, hogy e 100%-osan rajtad múlik, de ha te nem teszel az ellen, hogy megtörténjen, akkor elképzelhető, hogy megtörténik.

Hozzáfűzöm HA megtörténik, akkor anélkül is megtörténik, hogy a kártya megjósolta volna. :)

2011. dec. 1. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam jósnál. Hát semmi nem jött be abból amit mondott. Soha többé nem megyek.Erről ennyit.
2011. dec. 4. 10:34
 19/19 anonim ***** válasza:

"A jövő nem végleges! Csak, ha magad is bevégzed!"

Remélem érted mit jelent,és evvel remélem segítettem! Sokszor tévednek a jósok, csak azt tudják, amit megéreznek éreznek. Egy újjabb elemző,jós segíthet!

2012. aug. 25. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!