A jóslás melyik fajtája vált be nektek igazán? Mármint h. miből jósoltak nektek (pl. tenyér, kártya, stb. ), ami aztán tényleg bekövetkezett, megtörtént?
Nekem 1x (ingyen) jósolt valaki Cigány kártyából, az bejött, bár először nem értettem mindent, de idővel minden azt igazolta, hogy jókat látott (a múltat, a jelent és a jövőt is jól látta, bár az kicsit módosult az időkorlát előtt) (nem cselekedtem a jóslás alapján semmit másképp)
Aztán tarot kártyából is végeztek jóslást, azt nem közölték részletesen, csak azt árulták el belőle, ami igazán érdekelt és az is igaz volt.
Kicsit tartok ezektől a dolgoktól, elképzelhetetlen, megfoghatatlan az egész, de mindenképp hiszek benne és azt mondom, a megfelelő embert kell megtalálni hozzá.
Például azt kérdezed, hogy sikerül-e a vizsgám. Kihúzod a két lapot: egyik lap a treff király, a másik a káró 3. Akkor a válasz igen.
Ha az első lap kör 2, a másik pikk király. Akkor a válasz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!