Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A jóslás melyik fajtája vált...

A jóslás melyik fajtája vált be nektek igazán? Mármint h. miből jósoltak nektek (pl. tenyér, kártya, stb. ), ami aztán tényleg bekövetkezett, megtörtént?

Figyelt kérdés
Még soha sem jósoltak nekem, így lehet, h. rosszul tettem fel a kérdést, de remélem értitek.
2011. okt. 21. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
P. Scott Hollander elég jó? Vagy kit ajánlasz?
2011. okt. 21. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem 1x (ingyen) jósolt valaki Cigány kártyából, az bejött, bár először nem értettem mindent, de idővel minden azt igazolta, hogy jókat látott (a múltat, a jelent és a jövőt is jól látta, bár az kicsit módosult az időkorlát előtt) (nem cselekedtem a jóslás alapján semmit másképp)

Aztán tarot kártyából is végeztek jóslást, azt nem közölték részletesen, csak azt árulták el belőle, ami igazán érdekelt és az is igaz volt.

Kicsit tartok ezektől a dolgoktól, elképzelhetetlen, megfoghatatlan az egész, de mindenképp hiszek benne és azt mondom, a megfelelő embert kell megtalálni hozzá.

2011. okt. 21. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Francia kártya, két lapos húzás. Kisebb értékű lap a nem, nagyobb értékű lap az igen. Eddig még mindig nagyon pontos volt, de pontosan kell megfogalmazni a kérdést is. Ilyen módon lehet beszélni a szellemvilággal is.
2011. okt. 21. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt egy neten oldalon a Tarot Halál lapja jött ki sorozatban már októberben. Nem értettem a dolgot, de februárban kirúgtak (létszámleépítés címén). Valami végetér, ezt jelezte a kártya.
2011. okt. 21. 22:02
 15/17 A kérdező kommentje:
10-21 21:59-esnek: Oké, francia kártyából húzok 2 lapot. De egyszerre? Mert kérdezek vmit, akkor az egyik lap igent jelent másik nemet. Aztán akkor most honnan tudom, h. mi a válasz? Bocsi, de én ezt nem értem.
2011. okt. 24. 07:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Például azt kérdezed, hogy sikerül-e a vizsgám. Kihúzod a két lapot: egyik lap a treff király, a másik a káró 3. Akkor a válasz igen.

Ha az első lap kör 2, a másik pikk király. Akkor a válasz nem.

2011. okt. 24. 19:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi. Szóval az 1. lap a fontos, és azt kell megnézni, h. az a kettő közül a kisebb v. a nagyobb. Jól van, leesett. :)
2011. okt. 25. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!