Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mégsem 2012.12.21? (Kérdésed...

Mégsem 2012.12.21? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mint tudjuk, igazából teljesen más naptárunk van, mint amilyen a majáknak volt..

De ha még ez nem is így lenne, akkor is lenne egy befolyásoló tényező , ami teljesen felborítja az egészet...

1582.okt4.én 12.Gergely pápa naptárreformját szerintem kifelejtették a számításokból!

Mint tudjuk, ekkor október4.ét 15.e követte, vagyis az új korszak kezdete 2013.01.02?

Mi erről a véleményetek?

2011. okt. 4. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

17:12! Az nem a Maja naptár vége, hanem az Elenin üstökös akkortájt lesz legközelebb a Földhöz, én október 25-re számoltam.

A különböző időszámításokkal kapcsolatos felvetés teljesen helyénvaló, elviekben a középkorba is betoldottak kb. 300 évet. Ha kis esélyt adunk ennek, az is lehet, hogy még csak az 1700-as éveket írjuk mostanában.

2013-ra napkitöréseket is jósolnak, erről még az index is írt:

[link]

Nem tudhatjuk, hogy a fentiek közül melyik következhet be, csak ha már túl leszünk rajta.

2011. okt. 4. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:

18:44

"A maja naptárban, az internetes konferencia következő előadója, Dr. Carl Calleman szerint, 9 önálló szint vagy hullám jelenik meg. A kilencedik hullám pedig egybeesik a maja naptár végével, 2011. október 28-cal."

[link]

Az Elenin is 35 millió km-re lesz, az annyira messze van, hogy nem hiszem, hogy gondot okozna.

2011. okt. 4. 19:23
 13/22 anonim ***** válasza:

19:23 Egyszer végigszámoltam ezt a naptár dolgot a maják 20-as számrendszerével és dec. 23-ra jutottam végülis. Egyéb csillagászati tényezőket is figyelembe véve én is kb. 2013 elejére tenném az esetleges történéseket.

Az Elenin valószínűleg nem zavar majd sok vizet, ebben egyetértünk.

2011. okt. 4. 19:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Igazság szerint a számolással (mindenfajtával) az a probléma, hogy nem tudhatjuk pontosan, mikortól kezdődött maga a naptár, mi volt az abszolút nullpont, amitől kezdve azt mondhatjuk, hogy oké, rendben, ez a végszám.

Az sem egészen tiszta, hogy mit jelképez a naptár, és egyáltalán jósol-e valójában valamit, vagy csak az idő mérésére, a hitük által ciklusokba rendezett időről akartak emléket állítani.

Úgy gondolom, ha jövendölésekbe bocsátkoztak volna, azt nem ennyire kódoltan teszik. Egyéni vélemény. :)

2011. okt. 4. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Október 28 már mindjárt itt van, kiderül :)))
2011. okt. 4. 19:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor mégis megkapom a karácsonyi ajándékomat? *____________*
2011. okt. 4. 21:27
 17/22 anonim ***** válasza:
nab*zdmeg még egy világvége dátum...
2011. okt. 5. 01:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Utánajártam ennek az október 28-nak, szerintem nem logikus ez sehogy sem. Fenti forrásban, persze írnak mindent, hogy az Elenint mesterségesen irányítják (űrhajó?), vagy mesterséges pályára állították, de szerintem ez nem lehet igaz..

Okt. 28-án este nézzünk vissza ide és vitassuk meg :DDD

2011. okt. 5. 07:57
 19/22 A kérdező kommentje:

megbeszéltük:)

ezek az összeesküvés elméletek, hogy idegen űrhajók meg ,hogy reptoid invázió már megölnek... xd

jó nagy lett itt az emberek fantáziája:D

2011. okt. 5. 14:59
 20/22 nikaa11 ***** válasza:
A világ végét soha senki sem fogja tudni megmondani! A Biblia sem irja le csak utal rá és ez igaz,hogy mikor a föld megtelik gonoszsággal,nemzet támad nemzet ellen,ország ország ellen stb.. akkor jön el a vég ( már össze omlóban van az euró)már most olyan káosz van a világban hogy senki nem remél semmit..amerika is omlik össze .nincs kiút semmiböl.. gondolkodjatok el..mikor is jön el az az időő
2011. okt. 7. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!