Mi a véleményed - jósnő?
Énmagam nem lottózom, de heti 1 korsó sör ára bőven megérhet ennyit. És ami lényeges különbség, hogy a jóslás önámításról és a gyenge emberek kemény pénzekre lehúzásáról szól.
A lottónál többnyire ismertek az esélyek :)
Az idióta elmegy jóshoz és miután leveszik róla a rontást, otthon tértisztítást végez házilag. Lottószelvény vásárlás után még az ember nem kezd venni TVt és spanyol villát.
Van olyan dolog, ami megmagyarázhatatlan.
Ilyen a jósok képessége is.
hát én nem vagyok ötven fölötti, de el szoktam járni jósokhoz. Persze, nem válogatás nélkül.
Én nem tudom, mi a magyarázata. De az biztos, hogy igenis léteznek olyan emberek, akik spirituélis képességekkel rendelkeznek. Vannak jósok, akik látók, mások szellemekkel kommunikálnak, és megint mások kártya segítségével látják a jövőt.
De azt tudni kell, hogy a jövő az mindig csak egy lehetőség - és soha de soha nem biztos.
Nem kell mindig mindent megmagyarázni. Az élet sokkal különösebb annál, hogy mindenre tényszerűen nézzünk.
A lényeg a lényeg: az anő, akiné a barátnőd volt, igenis tud valamit. Ezt kénytelen vagy elfogadni.
nem személyes dolog, hogy van egy szerelmed, aki nem mond mindig igazat
személyes dolog, hogy Jeruzel Dávid Bea nem árulja el a szerelmének, hogy hova jár este nyolc és kilenc óra között
:)
Kedves kérdező, én vagyok az általad megkérdezett "utolsó".
Nem nagyon látok bele, hogyan tudnak pontos és valós dolgokat megállapítani egy adott emberről. Viszont vannak alapdolgok (pl. az emberek többsége szereti az anyját), amiket mondva vagy eltalálják, vagy nem... olyan, mint a rulett: vagy fekete, vagy fehér szám következik (esetleg a nulla...). Nem értek hozzá, hogyan csinálják, milyen "hatalommal", de gyanús az egész.
Nem mellékesen maga Isten is ismer bennünket, tud rólunk mindent (hiszen Ő a Teremtőnk), csak sokszor nem vagyunk olyan kapcsolatban Vele, hogy megismerjük magunkat általa. Azt is tudja, hogy könnyen elcsábulunk, elfogadunk bármi mást, mint Őt magát, vagy a Bibliát... ezért érdekel sokakat a jövő, a jóslás, stb.
A Bibliában is szerepelnek "jósok", bár őket prófétának hívják...
A jósok nem csak jó dolgokat szoktak mondani? A próféták azt is megmondták, hogy ki fog meghalni, melyik város fog elpusztulni - a bűn miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!